Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 7 recepten
Eerder maakte ik al de Frans/Spaanse klassieker vis in de oven , maar volgens t opkok met 3 Michelin sterren Martin Berasategui uit Spaans Baskenland doen we[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit gerecht is afkomstig van Bizerte, de meest noordelijke stad van Afrika. Het is zoet en kruidig en prachtig aromatisch. Heel lekker.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe foto is mislukt, maar ik maak het vast en zeker nog wel een keer, want het was lekker. Het recept stond in de Allerhande en is van Julius Jaspers, topkok en[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten couscous: 450 g fijne couscous olijfolie zachte boter naar smaak Ingrediënten visschotel: 2 zoete witte uien 2 teentjes knoflook 150 ml olijfolie[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEerder maakte ik al de Frans/Spaanse klassieker vis in de oven , maar volgens t opkok met 3 Michelin sterren Martin Berasategui uit Spaans Baskenland doen we[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten : 2 stengels bleekselderij, in stukjes gesneden 3 uien, gesnipperd 1 groene paprika, in blokjes gesneden 1/2 fles tomatensaus voor pasta 400 gr[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl Boulangère de blanc de cabillaud au jambon d'Espagne Ingrediënten voor 2 personen: 500 gr. aardappelen 1 ui, gesnipperd 1 teentje knoflook,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl