Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Nodig voor 4-5 personen: 500 gram voorgekookte krieltjes 500 gram voorgekookte worteltjes 250 gram champignons in plakjes 500 gram kabeljauw 2 uien gesnipperd[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlCrème brulee voert de lijst aan van meest uitgeteste recepten in mijn keuken, omdat ik het maar niet onder de knie kreeg (dan weer te korrelig, dan weer te[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvan Uniquehorn !!!! 100-125 gram gerookte palingfilet 100 gram gerookte zalm in dunne plakken 0.75 liter creme fraiche trosje verse dille (of losse dille uit[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen recept van Bill Granger uit Delicious. Erg lekker en makkelijk als je voor meer mensen kookt, omdat de zalm in de oven gaat. Zo heb je je fornuis vrij[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet was weer tijd voor culinaire post. Van Westland Peppers kreeg ik bijvoorbeeld pimientos de padrón toegestuurd. Het zijn groene pepers, maar dan mild als[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet was weer tijd voor culinaire post. Van Westland Peppers kreeg ik bijvoorbeeld pimientos de padrón toegestuurd. Het zijn groene pepers, maar dan mild als[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHelaas, maar ik kan niet zeggen hoe dit smaakt, want ik ben verkouden. Mijn neus neemt momenteel niets meer waar, hoewel de pepers in dit gerecht nog wel iets[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHier moet je eigenlijk mensen voor uitnodigen, zo lekker is het. Wij aten het met aardappels uit de oven en sla uit eigen tuin. Het liefste graag ook nog met[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMijn werkgever zit overal ter wereld, maar het thuishonk van mijn afdeling bevindt zich in Oxford, zodat ik daar af en toe naar toe mag. Het is nooit genoeg[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlBeetje prakken, beetje mengen… Hier is niets lastigs aan. Gewoon een ouderwets Hollands viskoekje. De panko vind ik lekkerder dan gewone paneermeel. Het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen etentje thuis met meneer Marsepein; dat was al weer te lang geleden. Toen de kinderen op bed lagen, hebben we dit samen gekookt. Het was heerlijk! Ook[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn maart kreeg ik een zakje hopscheuten kado van Okke Amerongen met het verzoek om er iets mee te koken. Hopscheutenlikeur werd hier al eerder gepubliceerd,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWaarom heet dit blog eigenlijk Marsepein, terwijl er opvallend weinig met marsepein wordt gekookt? Het antwoord is simpel; alle andere mooie namen waren al[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDeze zalm was heerlijk zomers. Die zomer lijkt nu voorbij te zijn, maar voor een lichte maaltijd kan je hier nog gemakkelijk naar uitwijken. Je hebt een goede[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGisteravond al begonnen met een intiem pre-kerstdiner met vrienden. Wellicht kan dit voor U ter inspiratie dienen. Zo niet dan is het voor ons eigen archief.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl