Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
voor 4 personen 500 g kabeljauwfilet - 500 g aardappelpuree - 75 g paneermeel - 150 g melkerijboter - 1 eetlepel gehakte peterselie - 1 l court-bouillon[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 20 gepelde gamba`s met staartje 2 teentjes knoflook, geperst 2 el piment déspelette (te vervangen door 1 el paprikapoeder en 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200 g kleine champignons 2 x 125 g kabeljauwfilet (of een andere witvis) 1 eetlepel boter of olie 100 ml zure room 100 ml crème[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen - 600 gram kabeljauw (of andere witte vis) - 500 gram mosselen - 500 gram grote gamba`s - 400 gram inktvis - 500 gram tomaten - 2 uien - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 900 gram grote, rauwe (tijger)garnalen 7 grof gehakte teentjes knoflook 3 theelepels gedroogde chilipepertjes 1 eetlepel paprikapoeder 1/4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 8 Gamba,s liefst nr 1 2 tenen Knoflook Olijfolie Tomatensaus 4 eetl. olijfolie 1 Ui 2 tenen Knoflook, fijngesnipperd 1 kg. Tomaten, ontveld en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Olijfolie; 2 fijngehakte knoflooktenen; 1 fijngehakte rode peper; 1 tl gemberpoeder; ½ tl paprikapoeder; 1 tl gemalen komijn; 300 g[...]
Bron: smulweb.nlFlinke scheut goede olijfolie 2 teentjes knoflook beetje paprikapoeder kleingesneden peterselie beetje gedroogde dille 250 gr cocktailgarnalen, vreemde term,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ingredienten 1 gesnipperd uitje 1 1/2 theelepel zout 1/2 theelepel peper 1 blaadje laulier 1 eetlepel dille 1 liter kokend water 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 6 middelgrote vastkokende aardappelen 2 witte uien gepeld 300 gram kabeljauw of zalm i n blokjes gesneden 300 gr spinazie paar minuten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr. Gamba′s 4 soepl. Olijfolie 2 gehakte tenen knoflook 1 soepl. Komijnpoeder plakje verse gember, fijn gehakt beetje paprikapoeder[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gr garnalen, bij voorkeur klein, gepeld, zout, 8 lepels olijfolie, 3 grote knoflook, gepeld en gehakt, 1 gedroogde Spaanse peper, zonder[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 6 gekookte gepelde gamba′s, 3 el olijfolie, 6 teentjes knoflook in plakjes, 3 takjes peterselie fijngeknipt, 1 tl paprikapoeder, 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 100 gr. tempurabloem (toko′s of grote supermarkten0 1 1/2 dl.ijskoud bronwater met koolzuur zonnebloemolie Naar keuze stukjes:(2 cm)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 750 g grote rauwe gamba′s (garnalen) 3 el olie 3 el pernod (pastis) 4 lente-uitjes in dunne ringen 2 teentjes knoflook, fijngesneden 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gram gamba′s (scampi′s, of grote garnalen) olijfolie 1 ui 3 dl room 1 visbouillonblokje 2 eetl sherry 1 eetl paprikapoeder 1[...]
Bron: smulweb.nl