Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 118 recepten
voor 4 personen 1/2 tot 3/4 rodekool; 1-2 el citroensap; 4-6 el olijfolie; zout; peper; 300-400 g grote witte druiven; 200 g gerookte kip Handig voor in de[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 5 250 gr pastaschelpjes 500 gr gepocheerde kipfilet, in stukjes 60 gr selderie, in stukjes 160 gr pitloze witte druiven,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 3 zure appelen, geschild, geboord en in stukjes 1 theelepel citroensap 175 gr druiven zonder zaad 2 stengels selderie,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 250 g jonge nieuwe aardappelen, geschrapt 2 el mayonaise 2 el Griekse yoghurt fijngeraspte schil van ½ limoen peper en zout 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 200 g gemengde sla, waaronder frisee 3 el fijngesneden verse kruiden, bij voorkeur bieslook, dragon en peterselie 1 el[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 250 g gemengde basmati- en wilde rijst, goed afgespoeld 450 g eendenborstfilet 2 tl olijfolie, extra vergine 85 g waterkers,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 3 100 gr spinazieblaadjes 200 gr pasta 100 gr zachte geitenkaas Druiven Pecannoten Versgemalen zwarte peper Bereidingswijze[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 250 gram gorgonzola 80 gram pijnboompitjes geroosterd in koekenpan 75 gr veldsla halve krop eikenbladsla 250 gr pitloze blauwe druiven,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - een klont boter - 2 el poedersuiker - 50 g pecannoten - 1 el balsamico azijn - 2 el olijfolie - 1 zak gemengde jonge bladsla - 50 g witte[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comElisabeth heeft lente salades als thema van het foodblogevent gekozen. De lente kriebelt bij ons ook. We zijn bezig met de tuin en het is nu al de 5de ochtend[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comvoor 2 personen 250 gram gorgonzola 80 gram pijnboompitjes geroosterd in koekenpan 75 gr veldsla halve krop eikenbladsla 250 gr pitloze blauwe druiven,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 blauwe druiven 1 theel scherpe mosterd 1 theel honing 1 eetl vers citroensap 2 eetl milde olijfolie zout en versgemalen peper 1 eetl[...]
Bron: smulweb.nl