Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
Een maaltijdsalde gemaakt van deze crunchy Thai salad van Jamie Oliver met gemarineerde zalm van een recept van restaurant Tveir Fiskar in Reykjavik.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Salade 2 komkommers 2 rode uien 2 teentjes knoflook 1 rode peper Dressing 0.5 limoen 2 el vissaus 0.5 el sojasaus 1 el sesamolie 0.5 bosje[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen recept uit Jamie Oliver in 30 minuten Ingrediënten salade: 1 komkommer 2 cm fijngeraspte gember limoen - geraspte schil en sap 1 tl sesamolie 2 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMarinade voor 6 stokjes saté: 2 sjalotjes, fijngehakt 1 teen knoflook, fijngehakt 1 theelepel ketoembar (korianderzaad) 0,5 theelepel laos (galanga) 0,5[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGochujang* wordt geloof ik bijna in alle Koreaanse gerechten gebruikt. Een kuipje gochujang blijft volgens mij eeuwig goed, of minstens jaren in de koelkast.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit recept komt uit Niven Kunz' nieuwe boek Groente! Niven werd bekend met het concept 80% groenten en 20% vlees of vis. Eindelijk een recept van een kok met[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlZe is echt heel erg lekker; ik had het niet verwacht. Ze is pittig, zoet en zuur. De blaadjes zijn een beetje verfomfaaid maar de nerven blijven knapperig. Eet[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet recept is van Kok Robin van Aziatische ingrediënten. Deze lekker frisse salade maakte ik bij kipdijfilets gemarineerd in Surinaamse losie foroe saus. "De[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe rubriek "Maak je koelkast leeg" van Smulweb is ideaal als je inspiratie zoekt voor de restjes groenten waar je een bestemming voor zoekt. Zo kom je nog eens[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 4 pers. 4 dikke varkensribkoteletten met been De marinade: 1 grote sjalot, gehakt 3 teentjes knoflook, gehakt ⅓ kopje lichtbruine[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl