Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 29 recepten
Een subtiele salade die simpel lijkt, maar heel verrassend smaakt. Elk onderdeel is even belangrijk en samen passen ze wonderbaarlijk goed bij elkaar. Het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGoed voor een feestje, 500 gr pasta (of een veelvoud daarvan) al dente koken met drie tenen knoflook. Dressing maken met olijfolie/azijn en kruiden naar smaak.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet gebeurde na een uitgelopen verjaardag dat we op straat stonden en wisten dat de uitgebalanceerde maaltijd thuis parels voor de zwijnen zouden zijn. De[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl“Oh, maar dat is helemaal geen simpele salade,” zei mijn schoonmoeder toen de schotel op tafel kwam. Maar dat had ik ook niet gezegd, alleen dat we[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSpruitjes? Jawel, spruitjes! Daarmee maak je een salade die qua smaak doet denken aan koolsalade, maar die spruitjes zijn zo frivool en springerig dun, dat je[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk noemde freekeh laatst al bij de nieuwe producten die ik had getest. Freekeh is tarwe die wordt geoogst wanneer de korrel nog groen is. Het stro en het kaf[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWelkom terug in het Eerst Koken Kookboekenmuseum, waar Oud & Vergeten worden gekoesterd. Het boekje “Honderd recepten voor het bereiden van koude[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlLaatst vroeg iemand me over dit soort salades: “eten jouw kinderen dat nou echt?” Er lag iets verontrustends in zijn stem. Alsof hij het vermoeden[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGerookte makreelfilets zocht ik. De dame bij de vishandel reikte al naar de gefileerde en gestoomde makrelen, maar het kostte best veel overtuigingskracht om[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlTja. Wat zal ik zeggen? Het was pijnlijk en confronterend… Ik heb vandaag mijn food magazines verzameld die her en der opgestapeld lagen in de woonkamer[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDie zomer? Die dwingen we gewoon af met een salade tiendaagse! Gewoon doen alsof het hoog nodig is om dagelijks iets koels te eten. O ja, en het is ook nodig[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDie zomer? Die dwingen we gewoon af met een salade tiendaagse! Gewoon doen alsof het hoog nodig is om dagelijks iets koels te eten. O ja, en het is ook nodig[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit is een oud recept dat ik vroeger vaak maakte. Ik dacht er opeens weer aan toen ik een restje gekookte kikkererwten over had en het werd een prima lunch[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWat vond ik de opdracht voor het Foodblog Event van deze maand lastig! Robin van het blog Aziatische Ingrediënten vroeg namelijk om Aziatische (uiteraard)[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen etentje thuis met meneer Marsepein; dat was al weer te lang geleden. Toen de kinderen op bed lagen, hebben we dit samen gekookt. Het was heerlijk! Ook[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet kwam allemaal door een woord in een restaurantmenu. ‘Kersen-serrano-tapenade’. Het klonk zo mooi en intrigeerde me. Zoetig, zurig, zout…[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl