Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
Ingrediënten: 100 g magere spekreepjes, 1 zak gemengde sla (krulsla of rucolamix), 100 g roquefort, 1 sinaasappel, 2 tomaten, olijfolie, citroensap, 1 tl[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNeem een grote pan en smelt daarin ongeveer 50 gram boter. Draai het vuur laag en voeg 500 gram in (dunne) ringen gesneden uien toe. Bak ze niet, maar laat ze[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet gebeurde na een uitgelopen verjaardag dat we op straat stonden en wisten dat de uitgebalanceerde maaltijd thuis parels voor de zwijnen zouden zijn. De[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAls je risotto kan garen in bouillon, kan dat dan ook met een verdunde tomatensaus? Nou, dat kan dus. Sterker nog, dat is heel erg lekker! Risotto met[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMeneer was twee weken aan het grasduinen in de sneeuw. Dat vindt hij fijn, dus dat moet hij lekker doen, maar ik zit thuis met een kermis. Als je er even[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSpruitjes? Jawel, spruitjes! Daarmee maak je een salade die qua smaak doet denken aan koolsalade, maar die spruitjes zijn zo frivool en springerig dun, dat je[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWat een plaatje, he? De lichtgroene avocadocreme, die wel erg lonkt naar guacamole, met daarop zo’n blauwe bes met zijn grijze waasje, en wat sneeuw van[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlTja. Wat zal ik zeggen? Het was pijnlijk en confronterend… Ik heb vandaag mijn food magazines verzameld die her en der opgestapeld lagen in de woonkamer[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe oogst uit eigen tuin was niet groot deze zomer. De naaktslakken hanteren de techniek van de verschroeide aarde en laten niets overeind staan. Zelfs mijn[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDie zomer? Die dwingen we gewoon af met een salade tiendaagse! Gewoon doen alsof het hoog nodig is om dagelijks iets koels te eten. O ja, en het is ook nodig[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlChocolade? Nah… Chips? Och, soms… Cake, biscuit, stroopkoeken of bokkenpootjes? Neuh… vandaag even niet. Als je daarmee vannacht aan mijn bed[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen klassieker en overbekend, maar als onmisbare salade noem ik het hier toch maar. We aten hem vorige week bij de winterbarbecue. Er was een tijd dat ik nog[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSlow food is al snel ook comfort food. Je moet er wel even de tijd voor nemen, maar werk heb je er amper aan. Deze soep is simpel, maar doordat het lang op het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk vind soep best lekker, want je kunt zo fijn soppen met een stuk brood, maar ik heb liever een iets dunnere soep dan zo’n dikke drab. Voor erwtensoep[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHam-kaas-uienbroodjes en Preisoep Toen ik nog een kind was aten wij op mijn verjaardag steevast bij mijn grootouders, waar mijn opa ham-kaas-uienbroodjes voor[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl