Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Knoflooksoep, we aten het voor het eerst met de wintersport in Oostenrijk, ergens eind jaren 90. Omdat je het hier niet kon kopen namen we altijd een stuk of[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlvoor 4 personen 1 kg visfilet (kabeljauw, koolvis, tarbot), 500 g gepelde reuzengarnalen, 1 ui, 150 g wortelen, 3 tomaten, 3 takjes groene selder, 1 kleine[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 plukje saffraandraden 2 tl extra vergine olijfolie 50 g mager gerookt spek, zonder vet en fijngesneden 85 g glazige aardappels,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 10 personen 6 rode paprika`s schil van 3 biologische sinaasappels 6 rijpe vleestomaten 9 vastkokende aardappelen 12 el olijfolie 3 uien, gesnipperd 3 el[...]
Bron: smulweb.nlIk wou graag een keer visbouillon maken. Nou heb ik wel eens bouillabaise gemaakt, maar maak ik met de visfond van de Albert Heijn. Daarom heb ik deze keer[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlIngrediënten 2 teentjes knoflook 1 ui 1 prei 2 tomaten 1 sinaasappel 2 eetlepels olijfolie 1 eetlepel tomatenpuree 2 potten visfond (a 380 ml) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ui 1 prei 200 g winterpeen 1 tl zwarte peperkorrels 2 kippenbouten 15 g peterselie 15 g selderij 2 takjes tijm 1 blaadje laurierblaadje 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 rode paprika's 250 g vastkokende aardappelen 500 g winterpeen 2 uien 750 ml visbouillon 3 tenen knoflook 2½ tl komijnzaad 3[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetl. olijfolie 2 sjalotten, gesnipperd 1 teen knoflook, uitgeperst 1 liter vis- of kippenbouillon snufje saffraan 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 3 eetlepels olijfolie 1 ui, gesnipperd 2 teentjes knoflook, uitgeperst 2 preien, in dunne ringen 2 grote vleestomaten, ontveld[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 vispakket voor bouillabaisse (diepvries) - 1 kop gesneden prei (diepvries) - 2 uien - 2 teentjes knoflook - 6 grote aardappelen - 6 tomaten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 10 eetlepel olijfolie 6 teentjes koflook 4 eidooiers 3 theelepel salie 2 kruidnagels 1 laurierblad 1 eetlepel peterselie (vers) naar smaak[...]
Bron: smulweb.nl2 a 3 uien 2 tenen knoflook 2 l water visafval 3 lepels kruidenazijn peterselie zout peper saffraan laurier 500 g visfilet 3 dooiers citroensap[...]
Bron: smulweb.nl1 1/2 liter visbouillon of half mosselvocht half water 1 laurierblad 1/2 theelepel zout versgemalen zwarte peper 3 eetlepels peterselie 1 mespunt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 1/2 liter visbouillon, 1 laurierblad, 1/2 theel.zout, versgemalen peper, 3 eetl. peterselie (vers of gedroogt), 1 mespunt saffraanpoeder,[...]
Bron: smulweb.nl