Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ik weet niet hoe het tegenwoordig staat met de havermouthype van de voedselzandloper. Als die over is, kun je de havermout gewoon weglaten. Ingrediënten 25 g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 1 of 4 kreeften 500 gr champignons 4 el champagne of een redelijk alternatief zout 1 dl truffeljus 2 kleine stronken witlof boter 20 hele[...]
Bron: smulweb.nlVoor deze soep kan je allerlei soorten paddenstoelen gebruiken bijvoorbeeld shiitake, oesterzwammen, cantharellen, kastanjechampignons, grotchampignons, maar[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen 1 of 4 kreeften 500 gr champignons 4 el champagne of een redelijk alternatief zout 1 dl truffeljus 2 kleine stronken witlof boter 20 hele[...]
Bron: smulweb.nlPaddenstoelen. Ik zal ze nooit zelf durven plukken. Omdat ik een enorme kakkebroek ben voor alle zaken die maar de schijn van giftigheid met zich meedragen. Ik[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comPaddenstoelen. Ik zal ze nooit zelf durven plukken. Omdat ik een enorme kakkebroek ben voor alle zaken die maar de schijn van giftigheid met zich meedragen. Ik[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten 200 g cantharellen 1 plak serranoham 1 el olijfolie 2 sjalotten (fijngesnipperd) 800 ml runderbouillon (zelfgemaakt of van 1 1/2 tablet) 3[...]
Bron: ah.nlHet recept is eigenlijk is eigenlijk te eenvoudig om op te schrijven. Maar het is echt lekker en de volgende dag nog lekkerder. Anders aan deze soep is in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlPaddenstoelen. Ik zal ze nooit zelf durven plukken. Omdat ik een enorme kakkebroek ben voor alle zaken die maar de schijn van giftigheid met zich meedragen. Ik[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comVoor deze soep kan je allerlei soorten paddenstoelen gebruiken bijvoorbeeld shiitake, oesterzwammen, cantharellen, kastanjechampignons, grotchampignons, maar[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen 8 dl kippenbouillon, 200 g gaar kippenvlees (waarvan de bouillon is getrokken), 70 g boter, 1 gesnipperde sjalot of kleine ui, 1 el[...]
Bron: smulweb.nl