Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
1 rode peper - 3 teentjes knoflook - 250 gram groene olijven zonder pit - 2 theelepels cognac of sherry - wat citroensap - 10 gedroogde tomaten op olie[...]
Bron: smulweb.nl2 rode pepertjes - 3 teentjes knoflook - 250 gr groene olijven - 2 theelepels cognac - wat citroensap - 6 gedroogde tomaten - wat gedroogde oregano - plm.1[...]
Bron: smulweb.nlTapenade met groene olijven en ansjovis Voorzie altijd dat je een paar ingrediënten in huis hebt die een tijdje bewaren, zoals ansjovis, kappertjes,[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlOp verzoek van een vriendin van mij (ja Jo, jij) geef ik jullie wat recepten voor op brood. Als vervanging van de kant en klare vleeswaren, salades en andere[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlTapenade is ook zo makkelijk te maken. In een klassieke zwarte olijventapenade zit ansjovis, maar ik heb gekozen voor geroosterde rode paprika, dat maakt de[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comDeze 'kwaaie' saus is kruidig en smakelijk en daarnaast ontzettend makkelijk te bereiden. Het is ideaal voor alle soorten pasta, maar met deze saus kun je alle[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlIngrediënten Opbrengst : 20 porties, ± 600 ml (serveer)kom nodig 150 gram tonijn (in blik, dan op water) 8 stuks ansjovis 3 eetlepels kappertjes 8[...]
Bron: allrecipes.nl1 rode peper 2 bosuitjes 1 grote teen knoflook 100 g. groene olijven zonder pit 15 g. basilicum 3 ansjovisfilets ca. 3-4 el. olijfolie zout versgemalen zwarte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 rode paprika′s 0,5 ons kappertjes 1 ons zwarte olijven zonder pit 1 eetlepel mosterd 1 klein blikje uitgelekte ansjovis 1 deciliter[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Saus: olijfolie 8 ansjovis 1 ui (zeer fijn gesnipperd) 3 teentjes knoflook 1/2 spaanse peper 1 dessertlepel salie 1 dessertlepel thijm 1[...]
Bron: smulweb.nl1 rode peper 2 bosuitjes 1 grote teen knoflook 100 g. groene olijven zonder pit 15 g. basilicum 3 ansjovisfilets ca. 3-4 el. olijfolie zout versgemalen zwarte[...]
Bron: smulweb.nl