Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 29 recepten
Ingrediënten Porties : 4 30 g boter 2 sjalotjes, fijngesneden 1 kg mosselen, schoongemaakt, zonder baarden 4 el witte wijn 1 laurierblaadje 200 g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 l visbouillon, bij voorkeur zelfgemaakte (zie bladzijde 24) ¼ tl saffraandraden 400 g mosselen in de schelp, schoongemaakt 100[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 Soesjes 50 g boter 75 g bloem, gezeefd 2 eieren, losgeklopt Mossel/sint-jakobsvruchtenvulling 1 kleine ui, fijngesneden 150 ml[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 100gram abdijkaas (oude kaas doet het ook prima) 200ml crème fraîche 1tl mosterd 1el fijngehakte verse dragon voor de[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 kilogram mosselen 2 preien 2 uien Bladselderij, bosje 15 gram. 2 laurierblaadjes 1 glas droge witte wijn, water of bier Diverse soorten sla[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 900 gram Raclette Kaas aan een stuk of in wat dikkere plakken, ca. 12 aardappels, uitjes en augurken, 2 uien, bakje champignons, rode en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 2 kg mosselen 2 glazen droge witte wijn 250 g Jakobsschelpen uit de diepvries(viswinkel) 250 g gepelde garnalen; vers of uit de diepvries 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - 100 gram abdijkaas (vers geraspt, oude kaas doet het ook prima) - 200 ml crème fraîche - 1 tl mosterd - 1 el fijngehakte dragon[...]
Bron: smulweb.nlIn 1976 zette ik mijn eerste schreden op het pad naar zelfstandigheid. In datzelfde jaar ontdekte ik dat papa kok van beroep was (geweest) en dat ik dat[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen 4 kilogram mosselen 2 preien 2 uien Bladselderij, bosje 15 gram. 2 laurierblaadjes 1 glas droge witte wijn, water of bier Diverse soorten sla[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 900 gram Raclette Kaas aan een stuk of in wat dikkere plakken, ca. 12 aardappels, uitjes en augurken, 2 uien, bakje champignons, rode en[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 6 100gram abdijkaas (oude kaas doet het ook prima) 200ml crème fraîche 1tl mosterd 1el fijngehakte verse dragon voor de[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 1 kg panklare mosselen 2 eetlepels olijfolie 1 teentje knoflook (geperst) 125 g zachte boter 1 theelepel citroensap 2 eetlepels selderij[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 150 g gekookte mosselen 250 ml gezeefd mosselkookvocht (of visbouillon van tablet) 25 g boter 50 g bloem 125 ml slagroom 2 eieren 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 bak verse mosselen (2 kg) 2½ dl droge witte wijn 2 draadjes saffraan 2 bekertjes creme fraiche (Ã 125 ml) 1 mespunt cayennepeper[...]
Bron: ah.nl