Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
voor 3 personen 1 klapstuk van 500 gram 2 dl rode wijn (of ¼ liter) 1 runderbouillonblokje ½ liter water 10 jeneverbessen 1 teentje knoflook 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de soufflé: * 50 gram boter (+ extra voor invetten) * 50 gram bloem * 500 ml melk * 1 laurierblad * 1 steranijs * 3 kruidnagelen *[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen Voor de soufflé: 50 gram boter (+ extra voor invetten) 50 gram bloem 500 ml melk 1 laurierblad 1 steranijs 3 kruidnagelen 6 eieren,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 500 g runderlappen (in blokjes gesneden) 2 eetlepels bloem 50 g boter 2 grote uien (in ringen) 4 tenen knoflook (geperst) 1 flesje bier[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 cm verse gember ((zakje 150 g), geschild) 2 tl gemalen kruidnagel 1 bosui ((zakje 3 stuks), in ringetjes) 400 g extra mager rundergehakt 4[...]
Bron: ah.nlHet stond al lang op mijn bucket list - porchetta. Italiaans streetfood maar al lang door Jamie Oliver en Nigella Lawson gepresenteerd als feestmaal. Eigenlijk[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlJa, weeral een maand voorbij, weeral tijd voor de foodblogswap ! Ik vind dit echt een tof initiatief, leuk om mee te doen en andere blogs te leren kennen. Deze[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.bePannenkoekjes, mmmmmm. En dat gaat van zoete pannenkoekjes naar hartige, ik lust ze allemaal even graag ! Toen ik afgelopen maandag Sofie Dumont deze[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beAlles in huis: Lekkere vegetarische maaltijd preisoep 2 liter: 3,30. goed voor 4 personen. Blokjes boter 0,13 (1/6e deel van een pakje Aldi 0,79), 1 kilo prei[...]
Bron: opnieuwbegonnen.blogspot.comWarschau, e en stad waar ik eigenlijk weinig verwachtingen van had. Als ik denk ( of ik kan beter zeggen: dacht ) aan Polen had ik toch een bepaald beeld:[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlIk vraag in een restaurant niet snel naar een recept, omdat 1) ze het toch niet geven en 2) het net zo gênant is als instagramfoto’s maken van je bord.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen leuk voorgerechtje voor een etentje in de herfst of winter! Niet 100% vegetarisch, omdat er geen vegetarische roquefort bestaat (deze kazen worden met[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlJa, hoe noem je zoiets in het Nederlands? Een borrelschaal dan maar? Hoewel ik dit voor het avondeten op tafel zet. Ik had een tijdje geleden al eens zoiets[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl( Nederlands? scrollen ↓↓) And here are they: to serve with the " Authentic Ethiopian Injera ". Some Ethiopian dishes to serve with the Injera ([...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comvoor 4 personen GARADIS SAGANAKI : 12 grote gamba`s, (eventueel diepvries) 1 blik gepelde tomaten, 100 g fetakaas, 1 theel .oregano, zout, peper, 2 teentjes[...]
Bron: smulweb.nl