Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 31 recepten
Ingrediënten Porties : 6 1 blik waterkastanjes, circa 200 g, uitgelekt en fijngesneden (toko) 4 lente-uitjes, in dunne ringetjes gesneden 2 el[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetlepel olijfolie 1 kleine ui, versnipperd 2 teentjes knoflook, fijngehakt 2 theelepels komijnpoeder 2 theelepels[...]
Bron: allrecipes.nlHoewel ik een doodgewone, Hollandse meid ben, ben ik toch geen liefhebber van onze traditionele AGV’tjes. Geef mij maar iets met veel pit. Met een[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comWie boerkool zegt, zegt stamppot. En dat is best jammer. Want in zo ongeveer ieder ander land ter wereld, behalve ons koude kikkerlandje, eet men boerkool op[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlHoewel ik een doodgewone, Hollandse meid ben, ben ik toch geen liefhebber van onze traditionele AGV’tjes. Geef mij maar iets met veel pit. Met een[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comVandaag ben ik weer eens lekker met de moestuinbakken aan het knoeien gegaan. Vandaag zijn de laatste zaadjes de grond in gegaan en heb ik de bakken afgedekt[...]
Bron: thuisblijfmommy.blogspot.deVoor de tweede keer wordt er een mystery challenge georganiseerd door een groep foodbloggers op facebook. De eerste keer heb ik meegedaan en was ik niet[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlZo gaat het meestal. Je komt terug van vakantie en je staat enthousiast in de keuken met de potjes aangeschafte kruiden en een kookboek van het land, want je[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlBeqoula/Khobiza is een lauwwarme bladgroentesalade, gemaakt van gestoomde en vervolgens gebakken bladgroenten. Het is een zeer bekend gerecht in Marokko en men[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlIngrediënten 1.2 kg stamppotaardappelen (koelvers) 400 g boerenkool met rode paprika, rode ui en rode peper 250 g kastanjechampignons 2 tenen knoflook 2[...]
Bron: ah.nlVandaag hebben we boerenkool gegeten, maar wat het weer betreft hadden we beter dit vegetarische wokgerecht van vorige week kunnen eten. Wat een heerlijk[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlWoensdag is gehaktdag bij onze dorpsslager en dan heb je voor een goede prijs een kilo half-om-half gehakt scharrelvlees. Die kilo kan je gedeeltelijk[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlAls ze in India boerenkoolstamppot zouden maken, dan zouden ze het vast zo doen. We zijn hier nogal bezig met Indiase recepten, maar dat komt ook een beetje[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet recept voor chips vond ik op het blog: Op Weg Naar Vegan . Ik ben er erg blij mee, want de kids willen het liefst Chips met een hoofdletter C op zaterdag[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlIk hou van de lente Ik hou van de zon Ik open de deuren en donder van het balkon -Loesje Het is lente! Volgens de Keltische kalender is het begin van de lente,[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nl