Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 9 recepten
voor 4 personen 4 sneetjes wit- of bruinbrood, 2 eetlepels olijfolie, 1 teentje knoflook, 50 g pijnboompitten, 1 handpeer, 200 g (boeren)kaas, Leidse kaas,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 600 g Twentse bakbloedworst in plakken van 50 g 400 g witte rijst 2 gepelde tomaten 1 el. gele rozijnen 1 el. pijnboompitten 100 ml witte port[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 eetlepels pijnboompitten 150 g Griekse yoghurt 1 eetlepel olijfolie extra vierge 2 eetlepels dille ((diepvries), fijngesneden) versgemalen[...]
Bron: ah.nlEendenborst met een krokante karamellaag en pistachenoten, daarbij een zoete pruimen-portsaus, wat wil een mens nog meer? Een salade van freekeh ! Freekeh is[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlBij ons thuis houden we niet zo van witlof. Héél soms maak ik witlofsalade met rauwe witlof. Maar één van mijn culinaire voornemens voor het nieuwe jaar is om[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlEendenborst met een krokante karamellaag en pistachenoten, daarbij een zoete pruimen-portsaus, wat wil een mens nog meer? Een salade van freekeh ! Freekeh is[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlRond de kerstdagen is bij de Aldi -nota bene- eend in de diepvries te vinden. Gelukkig, voor mij, wordt dat in onze plaatselijke vestiging wel ingekocht, maar[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlIngrediënten Porties : 10 100 gr witbrood zonder korst 1 dl melk 320 gr kalfslever 2 kleine eierdooiers (50 gr) 2½ dl room peper en zout 65 gr rietsuiker[...]
Bron: allrecipes.nlHet is altijd weer even omschakelen in januari. Alle kerstspullen weer in de dozen en nog één weekend en de kinderen moeten alweer naar school. Dan begint het[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.com