Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 46 recepten
Vandaag hebben we een lekkere aardappelschotel gegeten. Ingrediënten: 200 gram belegen of extra belegen kaas, geraspt 1 kg aardappels 1 teentje knoflook boter[...]
Bron: lizzyshoekje.blogspot.nlvoor 4 personen 4 grote uien (samen plm. 750 gram)- plm. 50 gram mager rookspek in reepjes - zout - 1 eetlepel boter - plm. 250 gram diepvries bladspinazie -[...]
Bron: smulweb.nlDit recept komt uit het boek van Jamie Oliver's 15 minute meals. Het lukt ons nog niet eens om met z'n tweeën het gerecht in 15 minuten te maken maar vinden[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlRösti is oorspronkelijk een Zwitsers aardappelgerecht. Vroeger werd rösti als ontbijt gegeten door de boeren. Wij eten dit gerecht meestal bij vlees en[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlOp een onbewaakt moment naar een reportage gekeken over pitavlees en hoe men er in Duitsland mee omgaat? Je zou schrik krijgen om nog een pitazaak binnen te[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beGourmet en heerlijk Frans brood Bij ons thuis is het bijna weer zover: ‘het heerlijk avondje'. En dat bedoel ik ook letterlijk, want met onze inmiddels[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlvoor 6 personen 1 butternut squash pompoen, gehalveerd en ontzaad 2 grote uien, geschild en in vieren half bolletje knoflook 1.4L groentenbouillon 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 butternut squash pompoen, gehalveerd en ontzaad 2 grote uien, geschild en in vieren half bolletje knoflook 1.4L groentenbouillon 1[...]
Bron: smulweb.nlKibbeh is een populair gerecht in het Midden-Oosten. Het bestaat uit een 'deegje' van gehakt en bulgur met een vulling van gehakt en ui. Je kunt kibbeh maken[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comvoor 4 personen 225g magere kwark.1 dl olie. 200g bloem. zout. half pakje bakpoeder. voor vulling: 500g prei. 2 ei. 225 g magere kwark. 4 e.l. yoghurt. zout,[...]
Bron: smulweb.nlWat dacht je van 'n verrassende frittata voor bij de Paasdis? Probeer deze heerlijke Iraans-Joodse Tuinbonenkuku uit Jeruzalem , het nieuwste boek van[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comDe vraag 'wat zullen we nu weer eens eten' los ik soms op door een goed kookboek open te slaan en exact een recept te volgen. Ik kijk natuurlijk wel uit welk[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comvoor 4 personen 1/2 l yoghurt 3 theelepel Provencaalse kruiden 1 teentje knoflook zout, versgemalen peper 2 courgettes 1 grote ui 50 gram boter 400 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 grote uien (samen plm. 750 gram)- plm. 50 gram mager rookspek in reepjes - zout - 1 eetlepel boter - plm. 250 gram diepvries bladspinazie -[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie 1 geperst teentje knoflook 1 fijngehakte uit 1 butternut, geschild en in blokjes 150 gr zoete maïskorrels 750 ml[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 kilo verse witte asperges 500 gr gerookte zalmsnippers (visboer) 700 gr krielaardappels 1 ui (gesnipperd) ½ l groentebouillon 30 gr[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 750 g bloemige aardappelen, geschild, in dunne schijfjes 5 theel. plantaardige olie 2 uien, fijngesneden 1 eetl. zure room 1[...]
Bron: allrecipes.nlDit – eveneens vegetarische en licht verteerbare – recept kwam tot me via mijn Australische nichtje (thanks, @Annemieke!) . Ik had het al maanden[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nl