Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 80 recepten
Welkom terug in het Kookboekenmuseum waar oud & versleten worden gekoesterd. Ach, die ontroerend knullige jaren zeventig. Als je daar nu op terugkijkt, is[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGistermiddag rond kooktijd was kleuterlief naar zwemles en lag onze baby te slapen. En ik heb genoten van de rust in de keuken. Geen stuiterend kind op de bank[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 1 el extra vergine olijfolie 1 grote ui, in 8 partjes gesneden 12 jonge maïskolfjes 1 kleine of ½ grote butternut, circa 600 g,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 3 aubergines, geschild en in de lengte in plakken van 1 cm dik gesneden zout 60 ml olijfolie 1 eetlepel boter 450 gr mager[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 grote aubergine 2 kleine courgettes 3 vleestomaten 2 kleine winterwortels ½ bakje kastanje champignons 2 teentjes knoflook fijngehakt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg hamlappen, in blokjes gesneden (dit kan ook met schouderlappen, maar dan de vet spek weglaten) vet spek, in plakjes zo groot als hamlap[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 18 middelgrote champignons. 200 gr zachte kruiden smeerkaas. 1 middelgrote zucchini zonder schil fijngehakt. 1 rode bel peper fijngehakt. 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gram dunne groene asperges (variatie: witte asperges) 1 aubergine (variatie: courgette) 2 rode paprika`s (liefst puntpaprika`s, want die[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 6 maïskolven - ½ l water - 40 g boter, in blokjes - 200 g feta, verkruimeld - ¼ tl zout - zwarte peper Auberginesaus: - 1½ dl[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comUit het erg fijne (fijne!) kookboek Plenty prik ik van pagina 74 het recept voor (Tamara's - whoever she may be) Ratatouille. Nou heb ik al eens eerder ( deze[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comOok dit komt uit De complete keuken van Frankrijk voor 2 personen: 1 kleine aubergine (in de lengte gehalveerd), 1 ronde courgette (gehalveerd), 2 tomaten, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen Ingrediënten voor 10 potten: 4 kilo verse komkommer (of groente naar keuze) 3 kleine uien (halve ringen) 1000 ml witte wijn azijn 250 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 harde Aubergines 600 gram rundergehakt 1 bosje peterselie 50gr. geraspte kaas 2 grote uien 1 groot blikje tomaten puree vers knoflook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gram dunne groene asperges (variatie: witte asperges) 1 aubergine (variatie: courgette) 2 rode paprika`s (liefst puntpaprika`s, want die[...]
Bron: smulweb.nl