Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
175 gram zachte boter, 175 gram fijne kristalsuiker, 3 eieren, 200 gram zelfrijzend bakmeel, 1 tl bakpoeder, 2 tl kaneel, 4 el melk, 4 volle el[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comZiet er leuk uit en smaakt lekker. Ik had in het chocoladedeel witte druiven gebruikt, in het witte deel rode. Het verschil zie je niet goed, dus 1 kleur[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLekkere kokospudding uit een behoorlijk bejaard boek: Desserts voor elk seizoen door Wiebe Andringa (1988). 45 gram maïzena, 5 dl melk, 40 gram suiker, 45[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com175 gram bloem, 8 gram bakpoeder, 5 ml kaneel, mespunt zout, 100 gram zachte boter, 100 gram lichtbruine suiker, 1 banaan, 1 ei, 100 gram pure chocoladechips,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com200 gram Nutella, 1 dl slagroom, 50 gram suiker, 4 eieren De eieren scheiden. De suiker samen met het eigeel licht en romig kloppen. De slagroom stijfkloppen.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comeen lekker zoet tussendoortje! Nodig: dadels, evenveel amandelen, pure chocolade. Haal de pitten uit de dadels en doe hiervoor in de plaats een amandel. Smelt[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comHeerlijk, maar bijzonder machtig toetje. In ieder geval een dag van te voren maken. Voor 10-12 personen 150 gram fijngemalen digestive koekjes, 50 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comde 24e waren B. en I. bij ons, dus vierden we toen al een beetje kerst met een vegamenu. Salade met geroosterd brood en gegrillde kaas , idee uit de Kerst[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comcustard maken, 100 gram chocoladedruppels door de warme custard roeren en alten smelten. In springvorm 20 cm 25 minuten bakken op 210 graden. Een paar uur in[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDit heerlijke taartje staat al op meerdere blogs, ik ga hier dan ook niet het recept neerzetten. Maar ik wil wel de foto laten zien. Ik heb een klein beetje[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comVoor ons een bijzondere combinatie, in Mexico heel gewoon. Het gerecht zit er wat amorf uit, maar het smaakte goed. Gebruik niet al te bittere chocolade. 3[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.commet deze cake van Sophie een lekker toetje gemaakt met kersen op sap en slagroom
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIn het najaar had ik in Lille een silicone Madeleine-vorm gekocht en nu dan eindelijk eens Madeleines gebakken. Het zijn lekkere, luchtige cakejes geworden[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comnet nog even tijd om wat extra te bakken. zo'n vrije donderdag vliegt altijd om, maar die nieuwe oven trekt zo aan me, dat ik toch nog wat vlugs gemaakt hebt,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com