Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Kalfsschnitzel met cantharellen en koffie Malse schnitzels door ze niet aan te bakken, maar ze in de koude koekenpan en koude boter te leggen en daarna pas op[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 1 (2 kg) hele kip, in stukken gesneden 3 teentjes knoflook, gehakt 2 uien, gesnipperd 1 bouquet garni zout en peper naar smaak[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 20 gr gedroogde morieljes 100 ml warme melk 1 eetlepel cognac 200 gr kippenlevertjes 200 gr ham 2 grote teentjes knoflook 250[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1200 gram ossehaas, 30 gram gedroogde morieltjes,4 dl rode port, 1 sjalot, 70 gram boter, 3 dl jus de veau ( kalfsfond). Voorbereiding 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 grietfilets 8asperges 50 gram morieltjes 4 snedenham in flinters getrokken 20 blaadjes lamsoor 1 dl visfumet 1 dl kalfsfond xeresazijn boter[...]
Bron: smulweb.nlVandaag was ik het kleine meisje in de gigantische snoepwinkel. Ik wilde elke lekkernij in mijn handen voelen, eraan ruiken en het liefst van al stiekem van[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten Porties: 4 100 ml boter 100 gr morieljes (gewassen indien vers) snufje tijm 3 eieren 100 ml slagroom Zout en peper Bereidingswijze[...]
Bron: allrecipes.nlHet schooljaar aan Spermalie zit erop. En wat hebben we dit jaar geleerd? Heel veel natuurlijk, want we hadden 2 voortreffelijke chefs. Maar wat me vooral[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beLekker. Erg lekker. Alles. De kwarteltjes mals en smaakvol. De kroketjes crispy en verrassend met het amandeljasje. De saus eenvoudig èn verrukkelijk. Een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beNormaal krijgen we de eerste kookles bij Spermalie maar een heel beperkt menu, vaak scampi's of zalm met currysaus, maar dat was deze week wel even anders. We[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVroeger was het een lekkernij, gebakken forel! Tegenwoordig wordt er een beetje op neer gekeken. Toegegeven, de meeste forellen die op ons bord komen behoren[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlMijn huisgenoot en ik zijn onlangs getrouwd. Als huwelijkscadeau hebben wij van mijn ouders de geweldige Big Green Egg gekregen. Voor degene die niet bekend[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlVorig jaar, onderweg naar Andorra, maakten we een korte tussenstop bij een Franse supermarkt. Even wat proviand inslaan voor onderweg. Nu mag ik graag door[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlKleine meisjes worden groot. Kleine blogs ook. Het wordt tijd dat ik een nieuwe rubriek in het leven roep. Heel regelmatig (lees: dagelijks) krijg ik van[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beBospaddestoelen Ragout Zoveel verschillende paddestoelen zijn er te koop, En dit recept sluit daar goed bij aan een ragout van verschillende paddestoelen, Maar[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl