Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 213 recepten
voor 10 personen Ingrediënten Cumberland saus 3 eetlepels bessen gelei 1 dl port 1 dl jus d`orange Theelepel mosterd poeder Laurier blad Sinasappel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1/2 dl. witte port 2 dl. appelsap 100 gr. bruine suiker 1/2 tl. gemalen kruidnagel 100 gr. rozijnen 2 mandarijnen in partjes 2-3 el.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 duivenfilets 50 gram pistachenoten ongepeld 1 grote kweepeer 1 steranijs 1 blaadje laurier 3 peperkorrels 10 g donkere bruine suiker 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Handpeer in 8 schijfjes serranoham, 8 plakjes 100ml Griekse yoghurt paar saffraandraadjes 1 teen knoflook gehakt beetje citroensap scheut[...]
Bron: smulweb.nlvoor 16 personen 400 g ardenner paté of wildpaté - 2 rollen bladerdeeg - 1 ei - 2 rode uien - 1 dl frambozenazijn - 1/3 dl port - 50 g zuiker -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1200 gram ossehaas, 30 gram gedroogde morieltjes,4 dl rode port, 1 sjalot, 70 gram boter, 3 dl jus de veau ( kalfsfond). Voorbereiding 2[...]
Bron: smulweb.nlKies niet meer dan vijf soorten kaas en reken op in totaal 100 gram kaas per persoon. Roodkorstkaas: Port Salut of chaumes grand caractère[...]
Bron: smulweb.nl1 kg Gieser Wildeman stoofpeertjes 200 g kristalsuiker 1 zakje vanillesuiker 500 ml rode port 1 vanillestokje 2 kaneelstokjes 3 kruidnagels nootmuskaat[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen Old Amsterdam in blokjes roggebrood in sneetjes Amsterdamse mosterd een pot Amsterdamse uitjes een paar blaadjes bleekselderij Bereidingswijze[...]
Bron: smulweb.nlKies niet meer dan vijf soorten kaas en reken op in totaal 100 gram kaas per persoon. Een mooie combinatie is: zachte, verse geitenkaas (bettine blanc kernhem[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen ? 4 wildzwijnsteaks a 200 gr ? 125 ml port ? 2 theelepels grove mosterd ? enkele peperkorrels ? versgemalen peper ? 125 gr witte druiven ? 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 4 (tamme) konijnebouten (versgemalen) peper en zout 2 el wildkruiden 50 gr boter 4 uien (in halve ringen) 2 tenen knoflook (in plakjes) 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 sneetjes wit- of bruinbrood, 2 eetlepels olijfolie, 1 teentje knoflook, 50 g pijnboompitten, 1 handpeer, 200 g (boeren)kaas, Leidse kaas,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen - 2 zakken verse cranberries (340 gr. per zak) - 275 gr. donkerbruine basterdsuiker - 2 pers sinaasappels - 5 kruidnagels - 200 ml. rode port[...]
Bron: smulweb.nl