Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 34 recepten
Ingrediënten 400 g extra belegen kaas 2 sjalotten (gesnipperd) 125 g kastanjechampignons (in plakjes) 2 el olijfolie 1 el maizena 300 ml droge witte wijn[...]
Bron: ah.nlHeb je ook wel eens zo’n weekenddag waarop je na een luie ochtend met je krantje en thee (of koffie) pas rond 12 uur aan ontbijt denkt, waardoor je er[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlIngrediënten 8 struikjes witlof 5 theelepels vloeibare bouillon tuinkruiden (flesje à 210 ml Maggi) 1 ui 2 bakjes grotchampignons (à 250 g) 100 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 8 plakjes roomboter bladerdeeg (pak 10 plakjes, diepvries) 300 g paddenstoelenmelange 4 el olijfolie 3 bosuien 10 takjes tijm (bakje) 750 ml[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g zuurkool (vers) 100 ml witte wijn 2 bakjes paddestoelenmelange (bakje a 200 g) 25 g boter 2 eetlepels sojasaus (zout) zet alles op[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 75 g mix voor (poffertjes) 100 ml melk 1 ei 3 eetlepels olie 1 bakje paddestoelenmelange (200 g) 2 teentjes knoflook (fijngesneden) 1[...]
Bron: ah.nlVanavond een proeverij met Italiaanse wijnen van Abbadia Ardenga uit Toscane en van Lucchetti uit Le Marche en daar heb ik goede Italiaanse spijzen bij nodig,[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlDe wijnen van Mario Lucchetti stonden centraal tijdens onze wijnkring van 14 januari jl., samen met Abbadia Ardenga. De Verdicchio van Lucchetti staat al een[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlGenieten van eten doe je zoals bekend met al je zintuigen, dus ook met je ogen. Vandaar dat ik deze week een zogeheten eiertikker aangeschaft heb! De heren van[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlIngrediënten 1 parelhoenfilet 1 pot wildfond (380 ml) 250 ml droge witte wijn 1 bakje paddestoelenmelange (200 g) 4 stoneleeks (, in schuine stukken van[...]
Bron: ah.nlRottolini di bresaola Dit recept heb ik uit de NRC van 2004 geknipt. Ik wist toen nog niet was bresaola was, want ik heb er de aantekening bijgemaakt: '[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 250 g Boscaiolo risotto van Oil & Vinegar 150 g paddestoelen 2 tenen knoflook 1 sjalotje 1 dl. sherry medium 5 dl. tuinkruidenbouillon 2 eetl.[...]
Bron: smulweb.nlEen heerlijk mengsel van paddestoelen, truffel en olijf. Gekocht op Italia al Dente. Volgende keer kopen we meer dan een potje!
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comNa het slechte weer van de afgelopen tijd hebben we gisteravond heerlijk genoten van het mooie weer. Dat je ook midden in de stad heerlijk kunt zitten bleek[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comvoor 4 personen 500g korte pasta, bv troffiette 500 g bospaddestoelen echte boter+olijfolie 4 sneetjes oud brood, hard 50 g parmezaan 2 takjes platte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 1 kg Aardappelen - Vastkokend 125 ml Slagroom 125 ml Melk 1 eetlepel Olie - Truffelolie 2 Eidooiers 100 gram geraspte kaas - belegen 100 gram[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 kg vastkokende aardappelen 125 ml slagroom 125 ml melk 2 eieren (gesplitst (eiwit wordt niet gebruikt)) 1 el truffelolie 100 g belegen[...]
Bron: ah.nl