Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 30 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1 eetlepel zeezout 4 (175 gr) kreeftenstaarten 125g boter, gesmolten Bereidingswijze Voorbereiding: 2 min › Bereiding: 8[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 el olijfolie Chileense zeebaarsfilet, ontveld Zout Witte peper, versgemalen 1/2 el verse Italiaanse peterselieblaadjes, fijngehakt 1/2 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 350 g risottorijst * 1/2 kreeft van 450 g * 200 g inktvisringen * 8 scampi′s * 8 gamba′s * 8 mosselen * 8 venussschelpen * 2[...]
Bron: smulweb.nlIk ben geen fan van kwartel. Ik "peuzel" immers niet graag. Allez, da's eigenlijk ook niet waar, want kreeft vind ik wel de max en da's ook een geprul. Ik zal[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMeer en meer begin ik Amsterdam steeds meer te leren kennen en zeker op het gebied van de leuke restaurantjes en lunchtentjes. Er is uiteraard nog zoooveel dat[...]
Bron: biancakramer.blogspot.nlDe laatste vakantieavond is aangebroken. Terwijl ik, met de ondergaande zon, vanaf ons boeren campinkje uitkijk over de mooie glooiende wijnvelden van de[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlFoodfestivals zijn hip. Zo hadden we een paar weken terug Rollende keukens en vorige week Trek en het Hoofdgerecht. Afgelopen weekend was het in Utrecht weer[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comZeetong is een topper in de viskeuken en werd dan ook in juni al voor de 2de maal door de VLAM verkozen tot vis van het jaar . De vis verenigt een aantal[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 4 tastytomtrostomaten 2 Canadese kreeftenstaarten (diepvries) 7½ g dille (bakje 15 g) 10 g platte peterselie (bakje 20 g) 1 sjalot 100[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 kreeftenstaarten (Feestfavoriet, diepvries) 500 g reuzengarnalen rauw ongepeld (zak, diepvries) 100 g winterpeen 2 stengels bleekselderij[...]
Bron: ah.nlHet voordeel van deze tijd, de donkere dagen voor Kerstmis, is dat "wild" en schaal- en schelpdieren goed te verkrijgen zijn. Het is dan ook voor mij een[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHet voordeel van deze tijd, de donkere dagen voor Kerstmis, is dat "wild" en schaal- en schelpdieren goed te verkrijgen zijn. Het is dan ook voor mij een[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlOver een dikke maand gaat het seizoen van de Oosterschelde kreeft weer van start. Deze Oosterschelde kreeft is van eind maart tot ongeveer half juli[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlZabaglione, de Fransen noemen het sabayon. Een dessert van wijn, suiker en eigeel, wat in Italië al in de middeleeuwen geserveerd werd. Uiteraard is de[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlIedereen die woont in de westhoek van Schouwen-Duiveland kent Sam Uil. Deze markante persoonlijkheid - grijs baardje, geruit overhemd, onafscheidelijke pet en[...]
Bron: eetplezier.blogspot.com