Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Ingrediënten Porties : 6 85 g bulgur 125 g havermout 250 ml appelsap 50 g amandelschaafsel 3 el pijnboompitten 2 el gepelde zonnebloempitten 10[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 8 gevulde pepers 8 poblano pepers Vulling 1 eetlepel olijfolie 1 ui, fijngehakt 2 teentjes knoflook, fijngehakt 750 gr[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten: - 3 middelgrote aubergines, in 2 cm dikke plakken of in parten - olijfolie om te bestrijken - 2 el geroosterde pijnboompitten - een handvol[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 300 g quinoa - 1 rode ui, fijn gesnipperd - 85 g rozijnen of sultana's - 100 g feta, verkruimeld - 200 g granaatappelpitjes - 85 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 4 personen 1 snufje saffraandraadjes 3 el water, heet 150 g Griekse yoghurt 1 teen knoflook, fijngehakt 3 el olijfolie + extra om te besprenkelen 2 el[...]
Bron: smulweb.nlDit weekend vond de tweede editie van het Food Film Festival plaats. Hét festival over lekker én duurzaam eten & film wilde ik natuurlijk niet missen dus[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comCouscous is supersimpel; Couscous maak je met Couscous, 1 handje / 50 gram per persoon onderzetten met hete bouillon, afdekken, 5 minuutjes wachten en klaar.[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIets teveel Aubergines gekocht gisteren. Ik kon er uiteindelijk 3 kwijt in de Melanzane alla Parmigiana. Dus vandaag tijd voor iets anders met de overige[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten 0.05 g saffraandraadjes 3 el heet water 1 teen knoflook 150 g Griekse yoghurt 5 el olijfolie 2 el citroensap 2 aubergines 2 el geroosterde[...]
Bron: ah.nlIets teveel Aubergines gekocht gisteren. Ik kon er uiteindelijk 3 kwijt in de Melanzane alla Parmigiana. Dus vandaag tijd voor iets anders met de overige[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlKibbeh uit de oven met bloemkoolsalade De bloemkoolsalade was een restje van het bloemkoolgerecht van een paar dagen geleden. Nu met veel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGeïnspireerd op de kookboeken van Yotam Ottolenghi maakte ik deze overheerlijke geroosterde aubergines met een frisse yoghurt-citroen-za'atar saus, gegarneerd[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlHet kan nog net, deze heerlijke salade met aubergine. Het seizoen van de aubergines loopt weer op zijn einde, jammer. Je kunt ze wel het hele jaar rond kopen[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlOp het moment dat je begint met het roosteren van bloemkool wil je echt niks meer anders. Bloemkool vind ik an sich al erg lekker maar wanneer je ze roostert[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlDit weekend vond de tweede editie van het Food Film Festival plaats. Hét festival over lekker én duurzaam eten & film wilde ik natuurlijk niet missen dus[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.com