Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 29 recepten
Altijd mooi, dit soort recepten die groente op een originele manier gebruiken. In deze gebakken koekjes (of het Engelse ‘fritters’ – klinkt[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen van mijn favoriete kookboeken is The Dutchman's Kitchen van foodwriter Dirk-Jan Zonneveld. Het idee voor dit boek ontstond toen hij 7 jaar in New York[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOoit had je een normandisch vispotje van Iglo uit de diepvries, die was ideaal voor een snel pastaatje. Maar die is niet meer te koop en ja zoiets moet je[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit recept uit het boek Rick Stein ontdekt de Orient heb ik donderdag gemaakt, erg geslaagd. Mijn moeder had vroeger ook een fijn recept voor babi ketjap maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlKan iemand mij vertellen of je dit heerlijks ook in Nederland kan kopen?! Zo niet vrees ik dat er een koelbox vol mee terug gaat......en nog wel bij de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNu de tijdsdruk van baan, paard verzorgen en andere "ongemakken" tijdelijk verdwenen zijn zit ik de hele dag in de catering! Maak een mengsel van mosterd,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlook geschikt voor ordinaire dagen! Op kerstavond had mijn moeder een heerlijke Boeuf Bourguignon . Die kwam gewoon uit één van de Spar kookboekjes, maar 30[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe pakketbezorger stond met een spijtig gezicht voor de deur. Hij vond het heel erg, maar de enorme doos die hij mij wilde overhandigen, voelde nogal nat aan.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlBij de kassa begon het meisje natuurlijk te stuntelen met de pastinaken. Wat waren dit nou weer voor een dingen?! Ik zag dat ze nieuw was en verzekerde haar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet Zweedse Skagenröra is in zijn simpelste vorm een mengsel van garnalen en mayonaise en je komt het vooral als broodbeleg tegen. Hier wordt het iets[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn de categorie Je Moet Er Wat Voor Over Hebben, oftewel ‘vegetarisch’ en ‘beetje veel werk’, geef ik u het champignonballetje. Ja, het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl‘Sateprikkers’ om 6 uur betekent bij ons thuis ‘EHBO-post’ om half 7, dus de kip die u op de foto ziet, moest het zonder stokjes doen.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOp dit moment wordt er nog niet zoveel aan tafel geconverseerd over avonturen op het kinderdagverblijf of belevenissen op het werk, maar er wordt wel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDeze taart heeft hier al eerder gestaan, maar ik heb een goede aanvulling erop gevonden: een bladerdeegkorst met Parmezaanse kaas erin. In huize Marsepein is[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDoor de jaren heen heeft meneer Marsepein zijn eigen ‘signature dish’ ontworpen, namelijk van alles met rösti. Geheel in de stijl van meneer is het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWie tegenwoordig op zondag met een mesje op stap gaat om kruiden en bloemen te plukken voor het avondeten is al een tijdje geen zonderling meer, maar ronduit[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl