Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
voor 4 personen Het gerecht is geen soep en ook geen ragout. Het zit er tussenin. Vooral in Belgie zijn dergelijke romige gerechten bijzonder geliefd. Neem[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g snoekbaarsfilet 4 tomaten 100 g sjalotten 2,5 dl witte wijn 5 dl visfumet 150 g boter 1 bosje peterselie, fijngesneden peper en zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1,5 dl olijfolie 2 grote spaanse uien,gehakt 2 stengels bleekselderie,gehakt 2 grote tenen knoflook,gehakt 4 aardappelen,geschild en in[...]
Bron: smulweb.nlDeze week zag ik Sofie Dumont zeebaarsfilet à l'Ostendaise maken. Het toeval wilde dat ik dat zelf ook net gemaakt had. Neen, niet de zeebaars, maar de saus.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beCreme Crue is weliswaar een restaurant in oud Rijswijk, maar ik plaats het toch in 'Delft Culinair' omdat het simpelweg zó dichtbij is en op allerlei manieren[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nl't Leven begint bij 40 zeggen ze wel eens. Wel, als dat zo is dan moet dat toch extra gevierd worden, die 40ste verjaardag ? En waar kan je dat beter doen dan[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beIngrediënten ½ citroen (schoongeboend) 2 dl witte wijn ½ eetlepel witte-wijnazijn 1 eetlepel tijm (fijngehakt) 1 eetlepel verse rozemarijn[...]
Bron: ah.nlIngrediënten voor 2 personen: 2 dikke zeebaars- of doradefilets 400 g schorseneren, schoongemaakt 4 teentjes knoflook, fijngehakt 2 sjalotten, fijngehakt 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlPasta, altijd lekker maar we vervallen wel vaak in de oude vertrouwde recepten. Wel zo makkelijk en vaak lekker snel op tafel. Soms komt daar weer een nieuwe[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlCreme Crue is weliswaar een restaurant in oud Rijswijk, maar ik plaats het toch in 'Delft Culinair' omdat het simpelweg zó dichtbij is en op allerlei manieren[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlIngrediënten voor 2 personen: 2 dikke zeebaars- of doradefilets 400 g schorseneren, schoongemaakt 4 teentjes knoflook, fijngehakt 2 sjalotten, fijngehakt 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe witte wijn en citroensaus oftewel "Sauce au citron " was erg lekker. Niet alleen met de vis maar ook met de gestoofde venkel en courgette en met de nieuwe[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl't Leven begint bij 40 zeggen ze wel eens. Wel, als dat zo is dan moet dat toch extra gevierd worden, die 40ste verjaardag ? En waar kan je dat beter doen dan[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beIngrediënten Porties : 4 1 tl geraspte gember 1 el lichte sojasaus ½ tl sesamzaadolie 1 teentje knoflook, fijngehakt 1 el droge sherry, droge witte wijn[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1 ui; ? prei; 500 gram rijpe tomaten; 4 eetlepels olijfolie; 2 teentjes knoflook; 1 theelepel venkelzaad; 1 theelepel gedroogde rozemarijn; 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 zeebaars filets +- 125g. met vel. 3 wortelen 2 pastinaken 1/8 knolselder glaasje witte wijn 200 ml room 1 sjalot laurier peper zout 25 gram[...]
Bron: smulweb.nl