Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 44 recepten
Ingrediënten Porties : 8 450 g mals rundvlees (bijv. rosbief) 1 rode ui, in ringen 3 kleine paprika's (rood, geel en groen), zonder de zaadjes, in dunne[...]
Bron: allrecipes.nl800 gram rundvlees bv riblappen in stukken peper, zout, laurierblad 1 teen knoflook 100 gram boter 2 kruidnagelen 1 kg uien wit en rood, gepeld en grof[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Sweet marinade 2 tl komijnpoeder 1 el bruine suiker 70 ml balsamicoazijn 200 ml ketchup Hot marinade 100 ml Olijfolie om in te bakken 1 limoen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Ingrediënten: olijfolie 2 middelgrote uien, fijngehakt 2 teentjes knoflook, fijngehakt 2 middelgrote wortels, fijngehakt 2 stengels[...]
Bron: smulweb.nlFoie gras en zoet, da's een geslaagde combinatie. Denk maar aan de lolly's met chocolade van een tijdje terug. Of de foie gras sterren in combinatie met[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk ben altijd op zoek naar interessante vegetarische recepten. Vooral die waar de eiwitrijke groenten die ons ter beschikking staan zoals linzen en bonen op[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beHelp! Ik ben aan het inpakken voor de vakantie. Qua kleding is dit nooit zo’n probleem. Less is more, want let’s face it, uiteindelijk draag je[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlHet seizoen van overvloed is aangebroken. Veel verse groente en vers fruit ligt er in de schappen van de supermarkt, op de markt en in de tuin. Nu is mijn[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlLekkere curry's uit Jamie Olivers kookrevolutie! Deze 2 curry's vind ik de lekkerste uit dit kookboek. Omdat het boek gericht is op ' iedereen kan koken' kan[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlIngrediënten 75 g gedroogde abrikozen 50 g gemengde olijven 2 rode uien 2 tl gemalen komijn (djinten) 1 olijfolie (scheut) ½ tl chilivlokken[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 el olijfolie 3 tenen knoflook (grof gehakt) 2 paprika's (geel, in stukken) 100 ml witte wijn 2 el witte (balsamicoazijn) 2 el suiker[...]
Bron: ah.nlJarret de boeuf , zo noemen ze hier runderschenkel. Wij kochten schenkelvlees bij de slager en lieten het in hele dunne plakken van nog geen centimeter[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frEen familiediner stond voor de boeg, dan doe ik toch extra mijn best. Wat stond nog op mijn lijstje om te maken, het gehaktbrood van Jamie Oliver. Eigenlijk[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlDit is een van de lekkerste eigen receptjes die ik reeds gegeten heb. De smaak van de geitenkaas geeft de ultieme touche. Wat hebben we nodig voor 2 personen[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.beChili concarne, ik was er nooit gek op, maar sinds we het op deze manier eten vind ik het heerlijk. Van huis uit werd het altijd met bruine bonen gemaakt, dit[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl