Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 35 recepten
Ingrediënten Porties : 36 100 gr chocola om mee te koken, in stukjes gehakt 2 porties van elk 170 gr chocolate chips (of een chocoladereep die je zelf in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 Voor het raviolideeg 250 gr bloem 3 kleine eieren Voor de vulling 25 gr truffels 1 bosje krulpeterselie 2 flinke handen spinazie[...]
Bron: allrecipes.nlIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comVoor 500-600 ml basis Bechamelsaus: 50 gr boter 50 gr bloem 500 ml melk (liefst verse, volle melk) zout nootmuskaat 4x Smult + 24-delige BK bestekset Nu voor[...]
Bron: smulweb.nlLekker. Erg lekker. Alles. De kwarteltjes mals en smaakvol. De kroketjes crispy en verrassend met het amandeljasje. De saus eenvoudig èn verrukkelijk. Een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe perfectie! Een perfecte samengang van texturen (zachte zalf en krokante chips van pastinaak), een cuisson à la perfection (nog lichtroze van binnen), een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDeze week had ik tijdens de les van één van mijn meest gehate vakken, fysica, een wegdroommoment over wat ik allemaal nog zou willen bakken. In mijn[...]
Bron: bakedlouies.blogspot.comEerlijk, deze truffels zijn onweerstaanbaar. Ik geef ze bij ons thuis een overlevingskans van maximum 2 dagen, maar dan ook wel écht maximum. Benodigdheden (+-[...]
Bron: bakedlouies.blogspot.comVeel recepten beginnen met het fruiten van ui in boter of olie. Ook ik pak bijna dagelijks een ui uit de kast. Bij de boerderijen hier in de buurt zijn netjes[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlVroeger was het een lekkernij, gebakken forel! Tegenwoordig wordt er een beetje op neer gekeken. Toegegeven, de meeste forellen die op ons bord komen behoren[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlAls je bovenstaande foto's bekijkt, zul je denken....Surinaamse koeken? Volgens mij zie ik iets wat er totaal niet op lijkt! Je ogen hebben je inderdaad niet[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlOm de een of andere reden is het erg lastig om mooie foto’s van dit soort gerechten te maken, dus je zult me op mijn woord moeten geloven; dit is onwijs[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlEen echte (kerst)klassieker, rundermedaillons in rodewijnsaus met aardappelpuree en sperzieboontjes! Soms is er namelijk niets zo lekker als een klassiek,[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlIngrediënten 250 g ricotta (kaas) 200 g zachte geitenkaas 50 g griesmeel 150 g bloem 2 eieren (losgeklopt) 50 g pecannoten (verkruimeld) 1 zakje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 200 ml kraanwater 1 tl witte basterdsuiker ½ zakje gedroogde gist (3 zakjes à 7 g) 250 g bloem 5 el olijfolie 1 tl zout 1 teen[...]
Bron: ah.nl