Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 49 recepten
voor 4 personen 1 el plantaardige olie, 1 el Thaise groene currypasta, 3 tenen knoflook(geperst), 1 el verse gember(geraspt), 1/2 tl kurkuma(gemalen), 600 ml[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 4 eetl olijfolie 1 ui, gehakt 4 stengels bleekselderij met blad, gehakt 4 wortels, in plakken 4 aardappels, geschild en in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 14 175 g boter 2 uien, gesneden 2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 bosje fijngeknipte verse peterselie 2 blikjes (400 g elk)[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el boter 3 eetlepels knoflook, fijngesneden 4 sjalotten, gehakt 1 liter runderbouillon 1 verse jalapeno of groene chili,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 600 gr mosselen in de schelp 2½ el olijfolie 1 zakje soepgroenten ½ dl witte wijn 1 snufje zout 5 draadjes saffraan 4 gelatine[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 1 personen 1 rijpe rode of gele paprika 1 grote boterham 1 el kappertjes op zout 6 zwarte olijven 1 grote rijpe tomaat 1 teen knoflook 20 gr geraspte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg mosselen 1 sjalot, ragfijn gesneden 60 ml witte wijn 40 ml kippenbouillon 100 ml kokosmelk 1 el rode currypasta 3 takjes munt 2 takjes[...]
Bron: smulweb.nlEindelijk! Ze zijn er! De echte Zeeuwse mosselen. We hebben er langer dan voorzien op moeten wachten, maar ze lossen alle verwachtingen ruimschoots in: ze[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beSiciliaanse mosselen Ingrediënten: 2 kg schoongemaakte mosselen 1 dl witte wijn flinke bos basilicum 10 teentjes knoflook 500 gr kleine tomaatjes geblancheerde[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVoorlichtingsbureau Vlees - jaren 70 “Hoe kan het toch” vroeg een vriendin zich laatst af, “dat er nog steeds nieuwe recepten bij komen? Op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlLeuke tips tijdens de workshops desembrood bakken Het voorbereiden en houden van een workshop desembrood bakken kost veel tijd en energie. En als je alle uren[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlSpinazie à la crème In de laatste gezondheidsgids van de consumentenbond staat een test met spinazie à la crème in de hoofdrol. Zelf eet ik deze spinazie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDe 'r' is in de maand, dus de mosselen zijn weer volop verkrijgbaar. Vandaag even een recept van een (redelijk) snelle mosselmaaltijd die heerlijk smaakt! De[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlJe moet de feesten vieren zoals ze vallen. Dat zei mijn moeder altijd. En ik zal er geen doekjes omheen winden: ze had gelijk. Feesten kunnen ongelukkig[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlEen Schotse vriend van mij, Mitch, vroeg me eens een receptje te prepareren met mosselen en look. Dit receptje heb ik gespot op een Canadese blog. Zoals steeds[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beIngrediënten 100 g gekookte mosselen zonder schelp 2-3 eetlepels olijfolie 2 eetlepels fijngehakte verse basilicum 1 eetlepel geraspte sinaasappelschil 1[...]
Bron: kokenoplocatie.blogspot.nl