Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Voor 4 personen: 1 kg de pommes de terre (style charlotte) 1 cuillère à soupe de farine 4 cuillères à soupe de chapelure 1 cuillère à soupe d’huile[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAfgelopen weekend was het een topdrukte op Schiphol, zo´n half miljoen reizigers werden verwacht. Ook was het het drukste weekend op de wegen naar[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 400 ml rode port 6 el rietsuiker 2 el aceto balsamico 16 ronde middelgrote sjalotten of borettane uitjes 4 plakjes bladerdeeg 2 el bloem 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHad ik altijd gedacht dat stoofpeertjes typisch Hollands zijn, blijken ze in Portugal ook harde peren, de pera-portuguesa te hebben, die ze stoven in wijn of,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe laatste stoofpeertjes gingen op met de kwartels van gisteren en in de pot bleef er nog een heerlijke sap over van witte port, kaneel, vanille en steranijs.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe laatste stoofpeertjes gingen op met de kwartels van gisteren en in de pot bleef er nog een heerlijke sap over van witte port, kaneel, vanille en steranijs.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 400 ml rode port 6 el rietsuiker 2 el aceto balsamico 16 ronde middelgrote sjalotten of borettane uitjes 4 plakjes bladerdeeg 2 el bloem 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk heb het hier al vaker gehad over mijn bewondering voor de Italiaanse kookkunst, hoe ze kunnen toveren met eenvoudige ingrediënten. Ik denk dat dit[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAfgelopen weekend was het een topdrukte op Schiphol, zo´n half miljoen reizigers werden verwacht. Ook was het het drukste weekend op de wegen naar[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlRabarber met port honingsaus "Reeds bekend is dat jonge kinderen nieuw eten gemiddeld 10 keer moeten proberen, alvorens ze het nieuwe accepteren." Mijn ouders[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten paddenstoelen voor 4 pers.: 4 st portobello of eekhoorntjesbrood (70 gr per stuk) een paar (kastanje-)champignons 40 gr verbrokkeld casinobrood[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlJodenhaas, longhaas en bavette zijn volgens Jeroen Meus en slagers die het kunnen weten een van de beste stukjes rundvlees die bestaan. Het zijn biefstukken[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKnolselderijpuree past eigenlijk overal bij. Klassiek is de combinatie met wild, maar ook bij een gebakken scholletje is ze heel lekker. Voor de feestdagen zou[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe geroosterde champignons door de salade waren lekker. Ingrediënten voor 4 personen 250 g grotchampignons 100 ml olijfolie 200 g sperziebonen 1 blik witte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen recept voor stoofpeertjes in witte port staat op dit blog en vind je hier . Voor de peertjes in rode port gebruikte ik het recept van Rutger , winnaar van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen heel lekker en makkelijk gerechtje van Bianca Janssen voor 24Kitchen. De anijs door de crème fraîche geeft er een verassende smaak aan. In het recept staan[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl