Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 9 recepten
Dit recept is van Auberge à la ferme de “Canas”, in Montgaillard. Aardappels lngzaam gebakken in ganzen- of eendenvet zijn heerlijk. Hiervoor hoef[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlRottolini di bresaola Dit recept heb ik uit de NRC van 2004 geknipt. Ik wist toen nog niet was bresaola was, want ik heb er de aantekening bijgemaakt: '[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlRottolini di bresaola Dit recept heb ik uit de NRC van 2004 geknipt. Ik wist toen nog niet was bresaola was, want ik heb er de aantekening bijgemaakt: '[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk had nog een exemplaar over van de gigantisch grote Macau artisjokken die mijn zus uit Frankrijk had meegebracht. Dit was de derde keer dat ik deze week[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlRecept van Ottolenghi uit The Guardian Ingrediënten: 300 gram haricots verts of sperziebonen 75ml olijfolie 1 grote ui, grof gehakt zout en zwarte peper 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAndijvie, verrassend lekker. Ingrediënten: struik andijvie van ca 900 gram 300 gr grove verse worst van goede kwaliteit 70 gr ui 7 gr gedroogde paddestoelen 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk zag gisterenavond op Masterchef Australia hoe ze eerst de eendenborst stoomden en daarna frituurden. De eend was vanbinnen roze en aan de velkant krokant.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet originele recept 'Involtini croccanti con topinambur' heb ik gemaakt met grotchampignons en wat gedroogde paddenstoelen. Dus lees voor aardpeer[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVoor 2 personen Voor de omelet: 5 eieren, losgeklutst handje shitake paddestoelen in plakjes 1 rood pepertje zonder zaden, klein gesneden Voor de vulling :[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl