Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Het kan zijn dat allerlei puristen, Spanjegangers en betweters nu over mij heen vallen. Paella maak je niet in de oven, maar op open vuur. Noem het dan maar[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSiciliaanse mosselen Ingrediënten: 2 kg schoongemaakte mosselen 1 dl witte wijn flinke bos basilicum 10 teentjes knoflook 500 gr kleine tomaatjes geblancheerde[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMosselen als tapa Gisteren at ik vissoep waarvoor ik een handvol mosselen nodig had. Met de rest van de mosselen maakte ik de mosselen zoals je die in Spanje[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAfgelopen weekend was het een topdrukte op Schiphol, zo´n half miljoen reizigers werden verwacht. Ook was het het drukste weekend op de wegen naar[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDeze paella maakte ik voor 6 personen. Je kunt er net zo veel of weinig extra ingredi ënten in doen als je wilt, als de basis maar goed is. En verder is de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAfgelopen weekend was het een topdrukte op Schiphol, zo´n half miljoen reizigers werden verwacht. Ook was het het drukste weekend op de wegen naar[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 1 zak mosselen klein blikje tomatenpuree 2 teentjes knoflook in plakjes 1 (gedroogd) pepertje kummel (karwijzaad) platte peterselie olijfolie[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: Verschillende soorten vis, zoals witvis, inktvis, garnalen, schelpdieren 1 dl olijfolie 2 uien, fijngesneden 2 teentjes knoflook 700 gr. tomaten,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet klinkt Frans maar het is een heel populair gerecht in Italië: sautè di cozze e vongole. Cozze zijn dus mosselen en daar heb ik een handig ezelsbruggetje[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 2 personen: 15 cl slagroom of crème fraîche 3 tenen knoflook 2 kg mosselen olijfolie 1/2 ui peterselie 0,5 dl droge witte wijn of zo peper[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 6 personen: 2 el gefermenteerde zwarte bonen* 2 el zonnebloemolie 3 sjalotten, gesnipperd 1 teen knoflook, fijngesneden 2 kg mosselen, in de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMijn zus, die al het grootste deel van haar leven in Zuid-Frankrijk woont, logeerde de afgelopen weken bij mij. Ik hoefde niet veel na te denken over wat we[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNu zijn wij eraan gewend, maar niet zo lang geleden vonden wij het maar gek, de combinatie vlees en vis. Catalanen zijn er gek op, zoals deze Musclos amb[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMosselen met slakkenboter, dat is lang geleden, vergeten mosselen kan je wel zeggen. En het is zo lekker en zo makkelijk met een restje mosselen van de vorige[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 1 kg mosselen 2 teentjes knoflook, fijngehakt 3 eetlepels olijfolie 1 kleine lepel bloem 1 scheutje witte wijn 250 ml visbouillon of water[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl