Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Pasta-salade (395 cal p.p.) Ingrediënten: 1 struikje broccoli (ca 400 gr) zout en peper 250 gr torchietti (Buitoni) 2 eieren 1 gerookte kipfilet 50 gr rauwe[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDaar is ie dan! Het Eerst Koken kerstmenu. Ik had al maanden lang (jaha, foodblogger…) een retro kerstmenu in mijn hoofd met ouderwetse klassiekers.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen handig recept voor doordeweeks: wanneer je alles voorbereidt (en de rijst kook je toch al het liefste ruim van tevoren), dan hoef je alles alleen maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWat moet je eten vanavond met dat warme weer? Maar weer barbecue? Of een broodje? En dan morgen weer hetzelfde? Vooral als de hitte lang aanhoudt, kan simpel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEr komt een nieuwe serie aan! Wie niet van rijst houdt, moet even iets anders gaan doen, want in de komende 7 blogs duik ik in de stamboom van de pilaf. Van[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEr komt een nieuwe serie aan! Wie niet van rijst houdt, moet even iets anders gaan doen, want in de komende 7 blogs duik ik in de stamboom van de pilaf. Van[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDaar is ie dan! Het Eerst Koken kerstmenu. Ik had al maanden lang (jaha, foodblogger…) een retro kerstmenu in mijn hoofd met ouderwetse klassiekers.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlPyttipanna is geen verfijnd gerecht! Zo, dat hebben we alvast gezegd. Maar kinderen vinden het lekker, je kunt er van alles in kwijt, want alleen de aardappels[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNog meer koekjes… Ook hier zijn we wel eens het spoor bijster. Dan weten we even niet wat we vanavond nou weer moeten gaan eten. Maar als we dan[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVoor het paasmenu heb ik een paar 'gouwe ouwe' recepten op een rij gezet, maar laat ik beginnen met een paar onontbeerlijke paasrecepten: Elk jaar weer een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWanneer je veel vegetarisch eet, dan haal je wellicht wat minder snel de barbecue tevoorschijn. Tenminste, zo gaat dat hier. We zijn bepaald geen[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlInsmeren met dun laagje chilisaus en guacomole (die van Sabra bij AH is lekker), rucola en plakjes gerookte kip erop, wat verse basilicum en dan oprollen.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl