Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 133 recepten
Aankopen bij de Aldi: kruimige aardappelen (€1,39 p.5kg); gesneden andijvie (€0,99 p.400g); magere spekreepjes (€0,75 p.2x125g). Nog in[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIk was ooit in Marokko (geen onverdeeld genoegen) en dronk daar de heerlijkste amandelmelk (en avocadosmoothies). Soms droom ik daar nog wel eens over. En dat[...]
Bron: mangerie.blogspot.comslemp m (slempte, heb geslempt) brasserij; bepaalde melkdrank; slemperij; slijmerige klei; ineenvloeien van de grond bij veel regen als gevolg van te geringe[...]
Bron: mangerie.blogspot.comHihi! Ze heeft zelf snickers gemaakt. Zèlf!! En zo heb je nog eens wat aan internet. Want daar ( hier dus) vind ik een enthousiasteling die zelf thuis[...]
Bron: mangerie.blogspot.comEven is er gerede twijfel. Tóch maar liever naar binnen bij eet-en spijslokaal 'De Hoofdwacht' , dat lonkend is gevestigd in een monu- mentaal pand op de[...]
Bron: mangerie.blogspot.comVandaag komt er visite. Jeuj: leuk. Omdat ik precies vandaag jarig ben. En voor die heuglijke gelegenheid heb ik gisteren twee taarten gebakken. Een Dresdner[...]
Bron: mangerie.blogspot.comOmdat ik hele dagen zo druk aan het werk ben én een meerjarige opleiding volg (volgens mijn bijzondere baas "is het een tijd van persoonlijke[...]
Bron: mangerie.blogspot.comWat is er méér jeugdsentiment dan Tjolk ? Tjolk was, als zuiveldrank voor de jeugd, in mini-pakjes vanaf de midden jaren '70 tot eind jaren '80 in Nederland[...]
Bron: mangerie.blogspot.comHet toetje van een aantal dagen geleden was een gevuld broodje, naar een recept (helaas staan alle ingrediënten in 'cupmaten' aangegeven) uit De Zuid-en[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIk kreeg van een collega-vrijwilliger met wie ik op een nieuwjaarsreceptie in gesprek kwam over koken, zíjn gouden tip voor een smakelijke curry: een[...]
Bron: mangerie.blogspot.com"De banketbakker van Bakkerij van Schaik leerde het vak in 1860 te Parijs. Hij moest daar onder andere het zogenaamde 'Franse goed' maken. Opa Jan Holtkamp[...]
Bron: mangerie.blogspot.comJe komt thuis van je werk, uitgeput natuurlijk (of inge-stort). Je propt je diner naar binnen, met respect, maar toch, al proppend. Dan zit je op de bank en[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIngrediënten: gedeeltelijk afgeroomde melk, suiker, cacao 1,9%, carrageen (stabilisator), aroma. En de voedingswaarde per 100ml: 87kcal, 3,3g eiwit, 12,2g[...]
Bron: mangerie.blogspot.comDe enige dag dat je tegelijkertijd de zuurwaren van De Leeuw én 'vleeswaren' van De Pasteibakkerij (Hoendiepstraat 2, Amsterdam) kunt inkopen is op de laatste[...]
Bron: mangerie.blogspot.comTaart nummer twee is meer een bák. Voor mijn werk in Rotterdam' waar meer dan een paar lieve collega's rondlopen en 'gewoon een cakeje' echt ècht niet genoeg[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIk had aangeboden bij iemand anders te koken en hoewel dat deels ook zo was, moest ik het mezelf uiteraard niet onnodig moeilijk maken door daar uren in de[...]
Bron: mangerie.blogspot.comBen ik nou zo kippig, of lijkt favoriete ontbijtklassieker 'rice kris- pies' daadwerkelijk te verdwijnen? In sommige supermarkten kan ik het grote blauwe pak[...]
Bron: mangerie.blogspot.com