Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
voor 4 personen 500 gr HOH of rundergehakt 2 uien, fijn 3 teentjes knoflook, fijn 2 verse tomaten, fijngehakt 1 rode paprika in blokjes 1 blik (of pot) bruine[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 350 g rijst 700 ml kippenbouillon 1 laurierblad 600 g kabeljauw of koolvis in stukken(kan ook uit diepvries) 2+1/2 e citroensap 1 volle t vis[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 struik bleekselderij; 200 gram plakjes gekookte ham; 3 eieren; 1/8 ltr. slagroom; nootmuskaat; peper; citroensap; 100 gram geraspte belegen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 350 g rijst 700 ml kippenbouillon 1 laurierblad 600 g kabeljauw of koolvis in stukken(kan ook uit diepvries) 2+1/2 e citroensap 1 volle t vis[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 struik bleekselderij; 200 gram plakjes gekookte ham; 3 eieren; 1/8 ltr. slagroom; nootmuskaat; peper; citroensap; 100 gram geraspte belegen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Pittige Tomatensaus 750 gram stevige rijpe tomaten 1 grote ui 1 teentje knoflook 6 rode spaanse pepers 1 eetlepel tomatenpuree 1 theelepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 el olie 325 gr reepjes kip- of kalkoenfilet 6 bosuitjes, in ringen 2 rode pepers, fijngesneden 4 el grofgesneden koriander 2 tomaten,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g kipfilet 1 el citroensap 2 tl sojasaus-chinese(zoute) 1/4 tl. zout 1/4 tl gemalen gember of 2 dunne schijven verse gember. 1/8 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Pittige Tomatensaus 750 gram stevige rijpe tomaten 1 grote ui 1 teentje knoflook 6 rode spaanse pepers 1 eetlepel tomatenpuree 1 theelepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 el olie 325 gr reepjes kip- of kalkoenfilet 6 bosuitjes, in ringen 2 rode pepers, fijngesneden 4 el grofgesneden koriander 2 tomaten,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g kipfilet 1 el citroensap 2 tl sojasaus-chinese(zoute) 1/4 tl. zout 1/4 tl gemalen gember of 2 dunne schijven verse gember. 1/8 tl[...]
Bron: smulweb.nl