Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Ingrediënten 3 blaadjes gelatine 100 g boter 210 g bloem 500 ml melk 4 eieren 100 ml slagroom 200 g geraspte oude kaas (bijv. Old Amsterdam) 2 el grove[...]
Bron: ah.nlvoor 6 personen 1 kg schelvis (of een andere vissoort die hier op lijkt zoals b.v. kabeljauw, leng etc.), 4 grote (vastkokende) aardappelen, 1 bosje[...]
Bron: smulweb.nlTerwijl de verwarming maar niet aanslaat, de deuren en ramen wagenwijd openstaan, ga ik het hier hebben over de saucijzenbroodjes van Yvette uit haar nieuwe[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comBladerdeeg uit de diepvries van supermarkt 1 eigeel vermengd met iets melk VOOR VULLING: 225 g ham uit blik, in keukenmachine gemalen (zo glad als room[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 100 gram Glutenvrije Bloem 125 gram Roomboter 7 dl Volle Melk 400 gram kaas: → 200 gram oude brokkelkaas → 125 gram mozzarella[...]
Bron: smulweb.nlIk heb al vaker opgebiecht dat ik de winter vroeger helemaal niets aan vond. Het enige opwindende van de wintermaanden vond ik Sinterklaasavond, Kerst en mijn[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlKroketten van Cees Holtkamp Banketbakkerij Holtkamp is een begrip in Amsterdam en ver daarbuiten. In 1969 begon Cees Holtkamp, als zoon van een bakker, met[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten 450 g mix voor witbrood (pak) 400 g half-om-halfgehakt 2 eieren 2 el paneermeel ½ tl nootmuskaat 1 mespunt gemalen kruidnagel 1 el[...]
Bron: ah.nlBeetje prakken, beetje mengen… Hier is niets lastigs aan. Gewoon een ouderwets Hollands viskoekje. De panko vind ik lekkerder dan gewone paneermeel. Het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlKroketten van Cees Holtkamp Banketbakkerij Holtkamp is een begrip in Amsterdam en ver daarbuiten. In 1969 begon Cees Holtkamp, als zoon van een bakker, met[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEr gaat toch niks boven een zelf gemaakte kroket. Deze 'kaaskroketten' zijn nog helemaal plantaardig ook. Maar vooral lekker! Ik veranderde uiteraard iets aan[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlHeel verrassend hoe de structuur van deze vegetarische vulling lijkt op die van echte saucijzenbroodjes. Als je het er niet bij zegt en de vulling stevig op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl1 pak mix voor witbrood (bv Koopmans) 1 el poedersuiker 400 gr half om half gehakt 2 eieren 2 el paneermeel 0,5 el nootmuskaat 1 tl foeliepoeder 1 tl koek- of[...]
Bron: smulweb.nlVoor de kroket: 500 gram Rundergehakt, sellerie, aromat, nootmuskaat peper, maggie of kikoman, bouillonblokje, gembernat, gebakken uitjes, peper en meel[...]
Bron: smulweb.nl1 pak mix voor witbrood (bv Koopmans) 1 el poedersuiker 400 gr half om half gehakt 2 eieren 2 el paneermeel 0,5 el nootmuskaat 1 tl foeliepoeder 1 tl koek- of[...]
Bron: smulweb.nl