Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Ingrediënten Porties : 12 2 (7g) zakjes gist 125ml handwarm water (45 graden C) 550g bloem 4 eetlepels suiker 1 theelepel zout 2 eieren, losgeklopt 350ml[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 100 gr roomboter 2 uien, fijngehakt 450 gr mager rundergehakt 2 theelepels Hongaars (zoet) paprikapoeder 3/4 theelepel hete[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 20 oliebollen 250 gr bloem 225 ml melk, op kamertemperatuur 5 gr zout 1 ei 12 gr gist 50 gr rozijnen 50 gr krenten olie om in te[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 20 oliebollen 250 gr bloem 225 ml melk, op kamertemperatuur 5 gr zout 1 ei 12 gr gist 50 gr rozijnen 50 gr krenten 1 appel,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 30 -40 oliebollen 500 gr bloem 500 ml warme melk 1 ei 20 gr gist 5 gr zout 250 gr krenten en rozijnen (en eventueel geraspte[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 80 oliebollen 3 pond tarwebloem 750 ml lauwwarme halfvolle melk (20 C) 750 ml lauwwarm water (20 C) 150 gr plak bakkersgist[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr bloem 400 ml melk 25 gr verse gist 2 eieren 1/2 theelepel zout 250 gr krenten en rozijnen olie/vet om in te frituren[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 20 500 gr bloem 1 theelepel zout 1 zakje gist 150 ml melk 1 ei 1 flesje bier 2 zakjes vanillesuiker 400 gr blanke rozijnen,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 1 grote schaal oliebollen 500 gr bloem 250 gr blanke rozijnen en/of bruine rozijnen 1,5 tot 2 goudreinetten, geraspt of in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 20 500 gr bloem 1 theelepel zout 1 zakje gist 150 ml melk 1 ei 1 flesje bier 2 zakjes vanillesuiker 200 gr blanke rozijnen,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 70 oliebollen 1 kilo bloem 50 gr gist 10 gr zout 1 kilo lauwe melk 30 gr citroenrasp 400 gr mix van sukade, krenten en rozijnen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 45 750 ml volle melk 40 gr roomboter, gesmolten 400 gr rozijnen (mag een mix van donkere en witte zijn) 750 gr bloem 1 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nl