Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen * 2 rode uien * 1 biologische pompoen (AH) * 2 rode paprika`s * Olijfolie * 4 teentjes knoflook * 75 gram spekblokjes * Chilipoeder * 800 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen ■1 gave pompoen ■2 liter kippebouillon ■3 tenen roze knoflook (minimaal !) ■3 eetlepels azijn ■3 eetlepels zoete[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen ■1 gave pompoen ■2 liter kippebouillon ■3 tenen roze knoflook (minimaal !) ■3 eetlepels azijn ■3 eetlepels zoete[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 2 rode uien * 1 biologische pompoen (AH) * 2 rode paprika`s * Olijfolie * 4 teentjes knoflook * 75 gram spekblokjes * Chilipoeder * 800 ml[...]
Bron: smulweb.nlFoto: I like ur food Volgens Matt Preston schuilt het geheim van deze eenvoudige pompoensoep in het Canadese accent van de garnering: zoete ahornsiroop[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comFoto: I like ur food Volgens Matt Preston schuilt het geheim van deze eenvoudige pompoensoep in het Canadese accent van de garnering: zoete ahornsiroop[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comNee, hoewel ik lekker kan koken ben ik geen culinair wonder. En dat is precies wat mij vaak weerhoudt recepten uit kookboeken van sterrenchefs en[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.comIngrediënten 1 1/2 kilo pompoen 2 uien 2 appels (Jonagold) 1 el boter of margarine 1 el bruine basterdsuiker nootmuskaat 1 tl kaneelpoeder 2[...]
Bron: ah.nlHet einde van het jaar komt langzaam weer in zicht. Voor degenen die een Kerstdiner gaan voorbereiden kan ik deze soep van harte aanbevelen. Maar ook is deze[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com300/400 gram pompoenpuree of 500 gram verse pompoen in blokjes, olie, 2 theelepels madras currypasta (natuurwinkel), 1 ui, flinke teen knoflook, paar eetlepels[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlFoto: I like ur food Volgens Matt Preston schuilt het geheim van deze eenvoudige pompoensoep in het Canadese accent van de garnering: zoete ahornsiroop[...]
Bron: eetplezier.blogspot.com