Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Ingrediënten: - 4 eieren, op kamertemperatuur - 225 g lichtbruine basterdsuiker - 300 ml zonnebloemolie - 500 g wortels, geraspt - 300 g zelfrijzend bakmeel,[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 600-750 g doorregen runderlappen - 1 groentebouillonblokje - 2 uien, grof gehakt - 1 klein blikje tomatenpuree - scheut ketjap - 3[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten voor het deeg: - 300 g bloem - 100 g lichtbruine basterdsuiker - mespunt zout - 200 g koude boter, in blokjes - 2 el speculaaskruiden Voor de[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 130 g amandelen - 20 g bittere abrikozenpitten - 1½ - 2 eiwitten - 150 g kristalsuiker - 1 tl citroenrasp - 1/4 tl amandel extract[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 90 ml olijfolie - 2 aubergines, in plakken gesneden van 1½ cm - zout en zwarte peper - 150 g feta, in kleine blokjes gesneden - 150 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comEen weelderige, gebakken cheesecake. Ingrediënten: - 225 gram digestive biscuits - 100 gram gesmolten roomboter - 250 gram mascarpone - 600 gram roomkaas[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comAfgelopen zondag kregen wij vrienden te eten en had ik als dessert weer een pavlova gemaakt. Dit dessert is niet alleen erg lekker, maar je maakt er ook[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 4 middelgrote sinaasappels - 6 el golden syrup, evt. extra om erbij te serveren - 200 g roomboter, op kamertemperatuur - 200 g licht bruine[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 250 g verse frambozen - 100 g basterdsuiker - ½ citroen - sap van 1 sinaasappel - ca 18 lange vingers - 1 eigeel - 125 g mascarpone - 125[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 150 g lemoncurd - 1-2 el limoncello (of evt. citroensap) - 125 ml crème fraîche - 250 g mascarpone - 1 grote meringue van V&D -[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten voor het fonceerdeeg: - 125 g roomboter - 125 g witte basterdsuiker - 3 g zout - ½ ei - 1 el (15 g) water - 250 g bloem - 10 g bakpoeder,[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 175 g zelfrijzend bakmeel - 1 tl bakpoeder - 3 el cacao - 1 tl instant espressopoeder (optioneel) - 175 g zachte boter - 175 g lichtbruine[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 110 g fijne kristalsuiker - 2 sinaasappels, fijngeraspte schil en sap - 5 eieren - 2½ dl slagroom - 1 tl gemalen kardemon - 200 g dadels[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 90 ml olijfolie - 2 aubergines, in plakken gesneden van 1½ cm - zout en zwarte peper - 150 g feta, in kleine blokjes gesneden - 150 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten voor het deeg: - 300 g bloem - 100 g lichtbruine basterdsuiker - mespunt zout - 200 g koude boter, in blokjes - 2 el speculaaskruiden Voor de[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comHier een foto van mijn eerste Kerststol die ik zelf gebakken heb. Het recept met een filmpje vind je hier op het blog van Levine. Nadat ik het filmpje een[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 150 g zachte boter - 100 g kristalsuiker - 125 g poedersuiker - 4 rijpe bananen - 2 eieren - 175 g bloem - 1 tl bakpoeder - ½ tl kaneel -[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 150 g amandelspijs - 115 g boter, op kamertemperatuur - 75 g witte basterdsuiker - 1 tl vanille-extract - 1/4 tl zout - 3 eieren op[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten voor het deeg: - 250 g tarwebloem - 100 g boter op kamertemperatuur - 100 g poedersuiker - rasp van 1 citroen - ½ ei, losgeklopt - 1 eidooier[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 600 g wortels in plakjes - 1 blik kikkererwten à 400 g, afgespoeld en uitgelekt - 3 el fijngesneden korianderblad (of meer naar smaak) -[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 140 g boter, op kamertemperatuur - 2 eieren, losgeklopt - 65 g vers broodkruim - 80 g gemalen amandelen - 2 tenen knoflook, fijngehakt - 100 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.com