recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | bananen ijs all ricipes | courgettesoep met vlees | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Pasta zonder noten spruitjes

Gevonden 19 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Vegetarische lasagne

Ingrediënten Porties : 6 6 lasagnevellen 4 theel. olijfolie 1 grote ui, fijngesneden 3 tenen knoflook, uitgeperst 250 g champignons, in dunne plakjes 500[...]

Bron: allrecipes.nl
Mihoen Singapore

250 gram Chinese Eiermie Gember Knoflook Zwarte peper Sambal Soyasaus of ketjap Citroensap 250 gram kipfilet of mager varkensvlees Ui Kurkuma,Kerriepoeder,[...]

Bron: smulweb.nl

Penne met pancetta, tonijn en spinazie

Ingrediënten Porties : 8 3 eetlepels (45 ml) olijfolie 70 g Pancetta, in dobbelsteentjes 1 middelgrote ui, gesneden 1 teentje knoflook, fijngesneden 1/2[...]

Bron: allrecipes.nl
Penne met overheerlijke Tomatensaus en kip!

voor 4 personen - 2-3 teentjes knoflook - olijfolie of zonnebloem olie - oregano - verse basilicum blaadjes (of anders basilicum gesneden) - 3 blikken gepelde[...]

Bron: smulweb.nl
Brussels witloof met ravioli in paddestoelensaus

voor 4 personen 12 mini witloofjes (uit de volle grond) 12 raviolivellen 150 g shii-take′s 150 g oesterzwammen 1 sjalot 150 g witte champignons 1 dl[...]

Bron: smulweb.nl
Penne met overheerlijke Tomatensaus en kip!

voor 4 personen - 2-3 teentjes knoflook - olijfolie of zonnebloem olie - oregano - verse basilicum blaadjes (of anders basilicum gesneden) - 3 blikken gepelde[...]

Bron: smulweb.nl
Brussels witloof met ravioli in paddestoelensaus

voor 4 personen 12 mini witloofjes (uit de volle grond) 12 raviolivellen 150 g shii-take′s 150 g oesterzwammen 1 sjalot 150 g witte champignons 1 dl[...]

Bron: smulweb.nl
Gnocchi met champignons en kaas

Ingrediënten 200 ml bijna kokend water 15 g funghi porcini 350 g haricots verts 3 tenen knoflook 3 el olijfolie 50 g Parmezaanse kaas 1 citroen 20 g[...]

Bron: ah.nl
Spaghetti limone

Ingrediënten 1 citroen 4 braadworst (ca. 500 g) 250 g champignons ½ zakje verse peterselie (a 30 g) ½ zakje verse bieslook (a 25 g) 500 g[...]

Bron: ah.nl
Dinner: lasagne met courgette, champignons,[...]

Goedemorgen! Inmiddels is het zondagochtend en heb ik de eerste echte week van 2015 overleefd, woehoe! Woensdag publiceerde ik mijn laatste blog, wat betekent[...]

Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl
Spaghetti met salieboter, walnoten,[...]

De walnotenbomen hangen vol met walnoten. We moeten nog minimaal tot eind september wachten tot er geoogst kan worden, maar als alles goed gaat hebben we een[...]

Bron: aboutfoodandmore.blogspot.fr
Lasagne met spinazie

Ik maakte deze lasagne in twee flinke ovenschalen, zodoende had ik ruim twaalf porties. Lasagnebladen (ik had de gegolfde van Honig, die hoeven niet[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl
Tagliatelle met zalmsaus

Voor mij is dit de ultieme pasta met zalmsaus. Zoals je wellicht aan de ingrediënten kan zien, maak ik de saus op basis van een bechamel. Niet de meest lichte[...]

Bron: amuse-rouge.blogspot.be
De champignonpasta-infiniteit

Iedereen zou een champignonpasta in zijn receptenvoorraad moeten hebben. Perfect voor een ik-heb-geen-tijd-of-inspiratie-maar-ik-wil-eten-NU-moment. Het is[...]

Bron: amuse-rouge.blogspot.be
Tagliatelle met paddenstoelen en Marsala

Ingrediënten Porties : 2 250 gr tagliatelle 1 kipfilet, in plakjes 2 dikke tenen knoflook, geperst ongeveer 8 tot 10 wilde paddestoelen (Shii-take /[...]

Bron: allrecipes.nl
Penne pesto met Italiaanse salade

Voor de Penne pesto: 300 g penne 5 eetl pijnboompitten 1 theel grof zeezout 3 eetl vers basilicum, fijngehakt (of 3 eetl gedroogd) 4 eetl extra vierge[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy