Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Het weekend blijft hét uitgelezen moment voor lekker 'in het voor- uit koken'. Vooruitkoken dus (niet te verwarren met 'fruitkoken'). Zaterdag rustig wakker[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIk was jarig. En als 'taartenbak-stér' heb ik op mijn werk (in A'dam) een naam hoog te houden! Mijn reputatie zou in het geding zijn als ik niet vollédig over[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIn de ene (grote) pan (lees: wok) een enorme lading zelfgemaakte tomatensaus, oftewel 'ragú'; van uien, knoflook, blokjes bacon, rundergehakt, tomatenpuree,[...]
Bron: mangerie.blogspot.comEn wat er dan nog over is gebleven van deze tomatensalade, wordt met de handen fijngeknepen (zodat de verrukkelijke tomatensap- pen zich goed kunnen vermengen[...]
Bron: mangerie.blogspot.comSoms, heel soms, word ik zomaar verrast door mijn eigen kunsten. En dan geldt voor dit recept trouwens ook nog eens dat er werke- lijk geen kunst aan is (met[...]
Bron: mangerie.blogspot.comDe Daring Bakers brachten me op een idee met deze bizarre gefri- tuurde deegrolletjes. Want in plaats van moeilijk doen om niet zo heel erg lekkere cannelloni[...]
Bron: mangerie.blogspot.comÁlles van de AH: het recept, de boodschappen en ... en dat was het, eigenlijk. Het bord is duidelijk níet van de Appie. Bevroren gamba's in een kruidige[...]
Bron: mangerie.blogspot.comVorig jaar rond deze tijd stond als Daring Bakers Uitdaging een perfect party cake op het programma; en aangezien ik in maart verjaar, had ik foutief het idee[...]
Bron: mangerie.blogspot.comJe kunt niet alleen maar gehaktbrood in ossobuccosaus eten als avondmaal, dus maakte ik daar laatst gnocchi bij. Niet dat ik ooit al gnocchi had gemaakt, maar[...]
Bron: mangerie.blogspot.comWanneer ik thuis kom van werken, ben ik gewoon moe! Ik wil zitten, verstand op nul, meestal iets onderhoudends op tv kijken en lekker eten. En hoezeer het[...]
Bron: mangerie.blogspot.comRicotta met grijze garnaaltjes, beetje peper en zout, fijngehakte rucola, stukjes knoflookstengel en pijnboompitten. Dat moet de vulling worden van de éérste[...]
Bron: mangerie.blogspot.comEven snel een gezonde 'maaltijd' die, al zeg ik het zelf, ook nog erg lekker is. Opvallend hoe je hersenen je voor de gek houden als je deze tagliatelle eet;[...]
Bron: mangerie.blogspot.com