Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Wij houden beiden er van vis en ook van italiaans, dus deze lasagne maakt dat helemaal goed. De vis varieert per keer. Deze keer was het zalm en kabeljauw.[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlvoor 6 personen 2 plakken mager rookspek + 2 middelgrote uien 2 tenen knoflook 2 winterwortels 2 stengels bleekselderij olijfolie 2 tl gedroogde oregano 500 g[...]
Bron: smulweb.nlVan de week al beloofd dat ik dit recept op het blog zou zetten. En dan nu.....een verrukkelijke lasagne. Nee, niet met snelle koolhydraten of lagen deeg:[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlIn de koelkast lagen allerlei restjes zoals een paar kastanjechampignons, een half bakje mascarpone en een paar wortels. Laat er in de Delicious van deze maand[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlEen heerlijke lasagne met pompoen en een combinatie van varkensvlees en rundvlees van Jamie Oliver. Ingrediënten voor 4 personen: voor de saus: 4 dunne plakjes[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlDeze saus heeft misschien een ietwat lange bereidingstijd, maar hij blijft zeker drie dagen goed in de koelkast en is ook heel goed in te vriezen. Zelf maak ik[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlHet recept kwam ik tegen op het blog van Caroline , die het weer bij iemand had gezien en gelezen. Het leek mij een erg lekker recept. Het komt uit het[...]
Bron: lizzyshoekje.blogspot.nlIk zit hier met prachtig uitzicht op Montenegrijnse bergen en de witte wijn, de pivo (bier) en watermeloen (die hier bijna gratis is, 10 cent per kilo!) hangen[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlPasta, lasagne, italiaans dat zijn wel een van de dingen waar ik dol op ben. De bolognaise saus is deze keer van Jeroen Meus met een beetje Gino erbij. De[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIk heb dit recept uit Gino's pasta gemaakt en het was heerlijk. Het behoeft geen aanpassingen. Het is trouwens een heerlijk boek en zeker een aanrader.[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlHet klassieke, ouderwetse lasagne-recept met de italiaanse heilige 3-eenheid (aka wortel, ui en bleekselderij) maar in plaats van bechamel met creme fraiche![...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlLasagne wordt bij voorkeur gemaakt met h.o.h-gehakt; van rund en varken om precies te zijn. Ik zeg het er maar even bij, voor het geval je je h.o.h gehakt bij[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlLasagna 200 gr. Verse lasagnabladen 1 Ui, fijngesneden 1 Wortel, in plakjes gesneden 1 Stengel bleekselderij, in plakjes gesneden 4 Eetlepels olijfolie 300 gr.[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlTagliatelle van Knolselderij met Bolognesesaus Mijn collegaatje Anna hoorde ik afgelopen week over het vervangen van pasta door groenten, om zo koolhydraatarm[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlIngrediënten 1 el olie 450 g mager (rundergehakt) 2 uien (fijngesnipperd) 3 teentjes knoflook (fijngehakt) 200 g worteltjes (in dunne plakjes) 2 stengels[...]
Bron: ah.nlDeze saus heeft misschien een ietwat lange bereidingstijd, maar hij blijft zeker drie dagen goed in de koelkast en is ook heel goed in te vriezen. Zelf maak ik[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nl