Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Flatbread:140 gr volkorenbloem & 140 ml Griekse yoghurt. 11/2 theelepel bakpoeder, snufje zout. Eventuele verse kruiden naar keuze. Goed mengen, inpakken[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlvoor 8 personen 1 stuk runderlende of staartstuk van 1 3/4 kilo * 2 eetl. boter * 1 theel. zout * 1/2 theel. vers gemalen peper * 1 ui, gehakt * 2 wortels,[...]
Bron: smulweb.nlToen ik gisteren over de markt liep kon ik de verleiding niet weerstaan even bij de islamitische slager "Meltem" binnen te lopen. We hebben meerdere Turkse[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comIngrediënten Porties : 5 4 el bloem 5 kipfilets 2 el boter 4 eetlepels port 125 ml droge witte wijn 125 ml kippenbouillon 6 gedroogde vijgen, stam[...]
Bron: allrecipes.nlKonijn uit de Oven met Spruitjes en Aardappeltjes met Rozemarijn Een lekker konijnrecept stond nog niet op mijn bloggie En het word toch veel gegeten.... Ik[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlAllereerst mijn excuses voor de enigszins crappy kwaliteit van de foto's dit keer. Mijn eigen digitale camera is kapot en dus mag ik de oude van mijn vaders[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comHet oorspronkelijke recept is met vijgen - dit is met tutti frutti Ingrediënten: 1 ongekruide varkensrollade van 1,5 kg olijfolie 2 rode uien, gepeld en in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlBij de groenteman, op de markt en soms in de supermarkt liggen volop verse vijgen. Vanavond krijgen we vrienden te eten. Even een snel borrelhapje maken van[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlvoor 10 personen -1 ui (fijngehakt) -1 wortel (fijngehakt) -olijfolie -1 lamsbout (circa 2 kg) -zout -1 groene of zwarte vijg per persoon -500 g druiven[...]
Bron: smulweb.nlJe bent pro of je bent contra. Eenden- en/of ganzenlever laat niemand onverschillig. Maar da's een discussie die ik hier niet wil voeren. Ik vind het lekker en[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngredienten: - 500 g varkenshaas - zout en peper - roomboter Voor de vijgensaus: - 1 el gezouten roomboter - een kleine rode ui, gehakt - 6 rijpe vijgen, in[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten Opbrengst : 12 spiesen 1 citroen, uitgeperst en de schil geraspt 1 eetlepel honing 12 sint-jakobsschelpen zout en peper naar smaak 6 verse[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 75 gr pruimen, grof gesneden 25 gr krenten 2 eetlepels crème de cassis 1 1/2 eetlepel verse rozemarijn, fijngesneden 1 1/2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 225 ml sinaasappelsap 2 eetlepels olijfolie 3 teentjes knoflook, fijngehakt 6 (170 gr) varkensfilets 6 plakjes bacon 6 verse[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 eendenborstfilets (ong. 330 gr per stuk) 1 eetlepel balsamico 1/2 dl rode wijn 50 gr gezouten boter 4 theelepels suiker 4[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen 2 lamsribstukken van ongeveer 1 kg elk, 150 ml olijfolie, zout naar smaak Lamsribstuk kun je het beste halen bij een slager die de botten mooi[...]
Bron: smulweb.nl