Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
1/2 kg kipfilet 2 el yoghurt 2 el olie 1 el tandoori masala (of de mix hieronder) 1 el citroen sap zout naar smaak 1 tl chat masala verse koriander[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 6 2 eetlepels plantaardige olie 5 kardemompeulen 8 hele kruidnagels 3 laurierbladeren 1 theelepel mosterdzaadjes 3 uien, gesnipperd[...]
Bron: allrecipes.nlDe Libanese keuken geldt als de meest verfijnde van de Arabische wereld. Shoarma is daar streetfood en vind je op elke hoek van de straat. Meestal lamsvlees en[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk heb nog wat stukjes kip over van de Provençaalse kip met courgette en tomaatjes die ik eerder deze week heb bereid en daarom maak ik een stoofschotel waarin[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlGisteren een nieuwe klant die gekozen had voor mijn Zweedse gehaktballetjes. Ze worden met vossebessen- of cranberrysaus/jam geserveerd maar deze keer had ik[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlDeze weliswaar niet erg fotogenieke maar wel erg lekkere, zomerse en tropische lamsstoof is gebaseerd op een idee van Ronald! 4 personen Bereidingstijd: 4 1/2[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlGoedemorgen allemaal! Hebben jullie ook van een fijn lang weekend genoten? Dit weekend stond voor ons absoluut in het teken van gezellig samenzijn & koken.[...]
Bron: sherydahskooklab.blogspot.nlAlle ingredienten Ik heb de smaak wat kip-stoof gerechten helemaal te pakken. Ik pakte er van de week maar eens een oud scheursel bij. Dat scheurde ik jaren[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlIngrediënten voor de kip: kipfilet olijfolie 2 à 3 eetlepels vadouvan Ingrediënten voor de pompoenquenelle: 1 oranje pompoen ca. 100 ml olijfolie 1 à 2[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlLekkere gekruide kip op de BBQ Gisteren hebben we kip op de BBQ geroosterd en met allerlei groenten in een kleine tortilla opgerold. Dat was zo[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHet begon een paar jaar geleden met een artikel van Sylvia Witteman in de Volkskrant, over de perfecte cafégehaktballen. Malse gehaktballen uit een pannetje[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl