Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 86 recepten
voor 4 personen 1 kilogram riblappen, niet al te mager - 10 sjalotjes - 3 teentjes knoflook - 150 gram magere gerookte spekreepjes - 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 bakje Spekrepen Natuur of Gerookt van HERTA 1 in stukken gesneden kip (of 6 in 2 gesneden kippebilletjes) 500 g klein witloof (ongeveer 12[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 bakje Spekrepen Natuur of Gerookt van HERTA 1 in stukken gesneden kip (of 6 in 2 gesneden kippebilletjes) 500 g klein witloof (ongeveer 12[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 700 g runderpoulet 1 ui, in stukken 150 ml witte wijnazijn 2 laurierblaadjes 2 kruidnageltjes 5 stronkjes witlof 50 g bruine basterdsuiker 100[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 700 g runderpoulet 1 ui, in stukken 150 ml witte wijnazijn 2 laurierblaadjes 2 kruidnageltjes 5 stronkjes witlof 50 g bruine basterdsuiker 100[...]
Bron: smulweb.nlGisteren plaatste ik een recept voor gecaramelliseerde witlof . Onderstaand recept komt uit hetzelfde nummer van Tip Culinair (kerst 1996). Blijkbaar heb ik[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comrode ui, garam masala, gembersiroop, bruine suiker (gehakt/gemixt in keukenmachien), een beetje kruidenpasta uit een pataks pot (indiase currypasta mild),[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 4 aardappelen, geschild, in partjes of dikke plakken 4 kipfilets 100 g kruidenroomkaas 2 eetl. rode pesto of tapenade 8 plakken rauwe ham 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 aardappelen, geschild, in partjes of dikke plakken, 4 kipfilets, 100 Gr. Kruidenroomkaas, 2 eetlepel. Rode pesto of tapenade, 8 plakken[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilogram riblappen, niet al te mager - 10 sjalotjes - 3 teentjes knoflook - 150 gram magere gerookte spekreepjes - 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 kipfilets, totaal circa 300 g 350 ml kippen- of groentebouillon 1 klein bosje verse dragon 1 kleine citroen 3 zwarte[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 kalfsentrecotes van ongeveer 125 gr per stuk - 100 gr knoflookolijven zonder pit - olijfolie extra vergine - 4 eetlepels fijngesneden verse[...]
Bron: smulweb.nlEen lamsrack is een stuk vlees van de rug van een lam, waar de rib-been botjes er nog ingelaten zijn. Een lamsrack wordt in één stuk gebraden, daarna worden de[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten 1 rijpe mango 1 blikje ananasschijven (234 g) 1 theelepel kerriepoeder 4 eetlepels mayonaise (halfvolle) 1 zak gesneden witlof (400 g) 1 pak[...]
Bron: ah.nlWe ontdekten nog een voorraadje bier in de kelder. En aangezien er bij ons in de winter bijna geen bier gedronken wordt, besloten we er mee te gaan koken. Ik[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frvoor 4 personen Lamsbout met bot (gewicht ca. 1300 gram) - 8 aardappelen - 26 tenen knoflook - 1 takje rozemarijn - 1 takje tijm - boter - peper - zout -[...]
Bron: smulweb.nlSlim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl