Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
Mijn ouders (lees: moeder) hadden vroeger zo'n (rood, jaren '70) draaispit waarin op zondag vaak een varkensrollade rondging. Het vlees dat daar vanaf kwam[...]
Bron: mangerie.blogspot.comEen weekendje Ardennen tussen feestdagen en feestdagen blijkt de perfecte afleiding. Mét op de terugweg een culinaire pitstop bij de Carrefour Planèt te[...]
Bron: mangerie.blogspot.comOm half zeven ben ik 's avonds thuis van mijn werk. Om zeven uur komt er iemand eten. Dat is een half uur voor hoofdgerecht plus liflafjes. En omdat de gast[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIn de Plat Préferé aflevering van midden december vorig jaar laat Jeroen Meus door de kok van "Patsy's" 'Veal Milanese' voor zich maken. Waarvoor kok Joseph[...]
Bron: mangerie.blogspot.comDuitsland blijkt nog altijd het land te zijn van bier (nieuwe ontdek- king: Franziskaner hefeweiße Dunkel) en worst. Deze ter plaatse vers gegrillde[...]
Bron: mangerie.blogspot.comOoh, mjamm. Eén van mijn gróte favorieten: gerookte kipfilet. Goedkoop (ca. €13,50 per kg), handig (want al gaar), mager en echt érg érg lekker (ookal[...]
Bron: mangerie.blogspot.comVoordat ik in België kwam te wonen, was een biefstuk voor mij 'rood', 'medium' of 'doorbakken'. Dit zijn, weet ik nu, de boerenbenamingen. Meer gastronomisch[...]
Bron: mangerie.blogspot.comEen klassiek recept wordt van stal gehaald: kip cola . Zóóooo lekker!! (en zó simpel, met als enige ingrediënten: kip, cola, ketchup, knoflook, zout, peper).[...]
Bron: mangerie.blogspot.comKip cola: al dikwijls gemaakt en gegeten en elke keer weer een belevenis, niet in de laatste plaats omdat de marinade slechts uit feitelijk twee bestanddelen[...]
Bron: mangerie.blogspot.comKip cola: al dikwijls gemaakt en gegeten en elke keer weer een belevenis, niet in de laatste plaats omdat de marinade slechts uit feitelijk twee bestanddelen[...]
Bron: mangerie.blogspot.com