Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 38 recepten
voor 4 personen 2 uien 4 konijnenachterbouten peper, zout 300 gr. sjalotjes 2 teentjes knoflook 4 el. olijfolie 5 kruidnagels 2 kaneelstokjes 3[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 sjalotje ½ teentje knoflook 1 eetlepel honing 1 pot vleesfond (380 ml AH) 5 eetlepels boter of margarine 1 dl rode port 2 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 150 ml sinaasappelsap 380 ml gevogeltefond 50 ml rode port 1 tl aardappelzetmeel 2 eendenborstfilets (kamertemperatuur) 1 el olijfolie zet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 sjalotten 75 g boter 380 ml wildfond (pot) 3 el rode port 3 jeneverbessen 1 blaadje witte gelatine 4 hertenbiefstukken 4 el olijfolie zet[...]
Bron: ah.nlHet is weer wildseizoen en ook ik waagde mij aan de eendenborstfilet. Natuurlijk moest daar een portsausje bij! Eendenborst maak ik niet zo vaak, dus het was[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlvoor 2 personen 2 Wagyu picanha steaks of een ander vleesras van circa 250 gram U kunt uiteraard ook een hele picanha gebruiken en zelf steaks snijden[...]
Bron: smulweb.nlDeze keer met kuitlappen op advies van @slagervanderzon, 1,5 kg. Die kuitlappen waren mooi ik ben helaas vergeten een foto te maken. Sorry. Vlees ruim van te[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGisteren plaatste ik een recept voor gecaramelliseerde witlof . Onderstaand recept komt uit hetzelfde nummer van Tip Culinair (kerst 1996). Blijkbaar heb ik[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 1 citroen, geschild en uitgeperst 2 eetlepels fijngesneden verse oregano 2 tenen knoflook, fijngehakt snufje zout en peper naar[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 400 g varkenshaas 300 g aardappels (droogkokend), geschild en gewassen 50 g roomboter 1 dl room (of melk) 0,25 l demi-glace (bruine basissaus,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 3 eetlepels olijfolie 3 dikke plakjes bakbacon (in kleine blokjes) 4 cm verse gemberwortel (fijngesneden) 3 appels (in kleine blokjes) 2[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen * 2 rode bieten * 4 eendenborstfilets * 50 gr boter * peper en zout voor de saus: * 50 gr suiker * 2 dl port * 1 vanillestokje * 4 dl[...]
Bron: smulweb.nlEr zijn weer volop verse cranberries verkrijgbaar, maar in deze saus heb ik cranberrycompote uit een pot gebruikt. Ik kwam die pot tijdens het opruimen van[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen Benodigdheden voor 4 personen: 4 hertenbiefstukjes van een betrouwbare leverancier (Ik bestel ze via Internet bij meerdanvlees.nl) 400 gr[...]
Bron: smulweb.nl