Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Als je thuis je Kerstmenu bedenkt maar het dan elders moet klaarmaken loop je soms tegen onverwachte problemen aan. Een mooi groot stuk kalkoenfilet, in België[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.bevoor 4 personen 1 pakje konij in delen zout peper 1 ui 1/4 groen kooltje 50 g boter 2 laurierbladen 2 tenen knoflook 4 el pittige gele mosterd 1/2 l droge[...]
Bron: smulweb.nlGisteren plaatste ik een recept voor gecaramelliseerde witlof . Onderstaand recept komt uit hetzelfde nummer van Tip Culinair (kerst 1996). Blijkbaar heb ik[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comKipfilet Agnès Sorel De Fransen zijn een eigenzinnig en chauvinistisch volk, dat weten we. En kom ze niet aan hun tradities en 'verworven rechten', want dan[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit is eigenlijk een nietszeggende foto: aardappelpuree met iets eronder. Of eigenlijk: erdoor. De aardappelpuree had namelijk het grootste gedeelte van de[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlFazant met Zuurkool Een echte klassieker onder de wildgerechten Nu ben ik zelf niet zo`n grote wild liefhebber Maar dit recept is wel een uitzondering.... Dus[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlIngrediënten 50 g boter 2 schalen konijnenbouten (tam (a 2 stuks)*) 100 g ontbijtspek (in plakjes van 1 cm) 1 ui (fijngesnipperd) 3 takjes tijm 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 4 stukken konijn 30 gr boter 2 uien, grof gesneden 1 teentje knoflook, grof gesneden 1 eetlepel donkerbruine basterdsuiker 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 1 fikse varkenshaas droge witte wijn 5-6 jeneverbessen 2/3 laurierblaadjes (gedroogd, vers minder) peper en zout 125 ml slagroom (houdbare ES)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 karbonades - 1/2 dl rum - paprika - zout, peper - 50 gram boter - 1 dl slagroom - 30 gram bloem - 4 dl muscadetwijn - 1 takje tijm - 1[...]
Bron: smulweb.nlHet recept van deze stoofschotel met konijn vond ik het kookmagazine Appetito nr. 5 2008. Het is helaas een beetje knullig beschreven. Zo wordt er in de[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen 2 flinke varkenshaasjes, zout, peper, 21/2 dl rode wijn, 2 dl rode port, 5 jeneverbessen, gekneusd, 2 laurierblaadjes, 40 g boter, 2 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kipfilets, *zout en versgemalen peper, *25 boter, *1 el olie, *25 gr bloem, *1,5 dl witte wijn, *1,5 dl kippenbouillon, *de geraspte schil[...]
Bron: smulweb.nlHet recept van deze stoofschotel met konijn vond ik het kookmagazine Appetito nr. 5 2008. Het is helaas een beetje knullig beschreven. Zo wordt er in de[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com