Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 42 recepten
voor 4 personen 2 kg. vlees van de zijlende 5 dl. droge rode wijn peper(molen) zout mespunt tijm 1 dl. cognac 1 laurierblad 3 kruidnagels 1 ui,klein 70 gr.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 biefstukken van de haas 1 teen knoflook, geperst boter 4 eetlepels cognac (of brandy) Hulpmiddelen Ook nodig: aluminiumfolie Bereidingswijze[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 knolselderij 1 kg kruimige aardappelen 1 liter melk 15 g tijm 100 g boter ½ tl gemalen nootmuskaat 750 g ossenhaas (op[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 700 g magere runderlappen (of sukadelapjes) 1 ui 1 winterpeen 175 g champignons 2 el olie 30 g roomboter 125 g magere spekblokjes 12[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 eetlepels boter 250 g champignons (in plakjes) 250 ml crème fraîche 4 varkensschnitzels (ongepaneerd) 3 eetlepels bloem 3 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 theelepels witte peperkorrels 1 dl cognac (slijter) ½ pot vleesfond (` 380 ml) 1 bekertje slagroom (125 ml) zout 30 g boter of[...]
Bron: ah.nlEr bestaan verschillende recepten voor Beef Wellington, maar de basis is overal hetzelfde: een stuk tournedos (ossenhaas) wordt verpakt in bladerdeeg en in de[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlvoor 4 personen 1.2 kg rosbief aan een stuk van gelijke dikte zout versgemalen peper 50 g boter 5 sjalotten of 2 kleine uien 250 g oesterzwammen of[...]
Bron: smulweb.nl1 dl Cognac 2 fazanten 4 kleine appels 3 dl room boter suiker tuinkers Elke dag iets lekkers! 4 x Smult magazine én de Smulweb agenda 2014 Bestel met[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 fazant peper en zout boter voor de saus fine champagne 2 dl cognac 4dl fond van fazant of wildbouillon 1 stronk witloof grof gesneden 2 dl[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 800 g sperziebonen ½ duobakje magere spekreepjes (a 250 g) 1 doosje seizoenssaus room-cognac met paddestoelen (46 g) 50 g boter 1[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 1 kg magere riblappen, in blokken 250 gr. zilveruitjes 4 teentjes knoflook, fijn 250 gr. gerookte magere spekreepjes 1 grote winterwortel in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1.2 kg rosbief aan een stuk van gelijke dikte zout versgemalen peper 50 g boter 5 sjalotten of 2 kleine uien 250 g oesterzwammen of[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 2 steaks (rib eye werkt het beste) of gebruik filet of haas 2 druppels Tabasco saus ongeveer 100 ml extra dikke room (vetgehalte[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 24 90 gr rozijnen 4 eetlepels cognac, in gedeelten 400 gr maria biscuits 150 gr geblancheerde amandelen 375 gr boter, gesmolten[...]
Bron: allrecipes.nl1 dl Cognac 2 fazanten 4 kleine appels 3 dl room boter suiker tuinkers Bereidingswijze Braad de fazanten aan in de boter langs alle kanten en laat verder[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 1 varkensfilet 2 eetlepels sultana-rozijnen cognac 1 volle eetlepel geschaafde amandelen kruiden klontje boter Bereidingswijze[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 700 g varkensfilet (1 stuk) 1 eetlepel gedroogde salie 2 stevige appels (geschild en in parten) 1 pakje pancetta (Italiaanse bacon) 2[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 4 dl vleesfond 4 eetlepels cognac 2 theelepel Dijonmosterd 100 gram boter of margarine 12 lamskoteletjes zout, peper 1 eetlepel mosterd[...]
Bron: smulweb.nlVandaag een hoofdgerecht in de serie #kerst15... een klassieker die ik van thuis uit mee kreeg en zelf verder uitbouwde... maar de basis... varkensvlees,[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nl