Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
voor 6 personen 1 kg sukadelappen, in 3 cm stukjes (ik had Schotse Hooglander vlees) 70 ml olijfolie 6 grote knoflooktenen, fijn 2 e tomatenpuree genoeg zelf[...]
Bron: smulweb.nlMijn vader kwam vroeger vanwege zijn werk veel bij boerderijen. Zo rond de kerstdagen kreeg hij een joekel van een gans én een kalkoen. Dat was natuurlijk echt[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten Porties : 12 350 ml plantaardige olie 175 ml ketjap 100 ml witte wijnazijn 100 ml citroensap 4 eetlepels worcestersaus 2 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlKleine kipfilets, open gesneden tot een platte dubbel grote lapje die nog dunner en groter gemaakt kunt worden door het verder met een koksmes platter te[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 500 gr runderstoofvlees, in blokjes 1 ui, in stukjes gesneden 1 blikje (donker) bier 2 fijngesneden teentjes knoflook 1/2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 450 g mager lamsgehakt 1 grote ui, fijngesneden 3 worteltjes, fijngesneden 3 stengels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 450 gr rundergehakt 225 gr varkensgehakt 1 grote ui, versnipperd 1 groene paprika, fijngesneden 2 stengels selderij,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1 ui, fijn 1 teentje knoflook, fijn olie 600 g mager rundergehakt 5 t peterselie, fijn 1 tot 2 t worcestersaus zout peper 250 g ontbijtspek[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen voor korst: 500 ml patentbloem 20 ml bakpoeder 2 ml zout 125 g boter of margarine 150 ml melk bereidingswijze korst: 1. Zeef bloem, bakpoeder[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen voor korst: 500 ml patentbloem 20 ml bakpoeder 2 ml zout 125 g boter of margarine 150 ml melk bereidingswijze korst: 1. Zeef bloem, bakpoeder[...]
Bron: smulweb.nlDit recept heb ik uit de NRC van gisteren. Een tropische verrassing in Hollandse kaas is keshi yena uit Curaçao. Oorspronkelijk was keshi yena –[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKies kwaliteit Naar mijn idee hoef je niet iedere dag vlees te eten. Ik vind het altijd een uitdaging om een lekker maaltje te koken op basis van groenten.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIk hou erg van de stijl en de gerechten van Angelique Schmeick , heel soms zie ik haar op TV bij 24Kitchen, maar vaker kijk ik op de website. Ze heeft aardig[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlIk hou erg van de stijl en de gerechten van Angelique Schmeick , heel soms zie ik haar op TV bij 24Kitchen, maar vaker kijk ik op de website. Ze heeft aardig[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlVulling: 1 gesnipperde ui (gebakken in de boter), 2 uitgeperste tentjes knoflook, boter, 750 g mager rundergehakt, 3 eetlepels gehakte peterselie, 3 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr rundergehakt 1 eetlepel gesneden peterselie 1 eetlepel kappertjes 1 eetlepel gesneden rode ui 4 theelepels citroensap 1[...]
Bron: allrecipes.nl