Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Als ik kweeperen op de markt zie, kan ik verleiding moeilijk weerstaan. In het hoogseizoen - nu dus -komen ze dan ook regelmatig op tafel. En omdat ik[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 2 eendenborstfilets (350 gr per stuk) 75 gr honing 4 gr gemengde kruiden (kerrie, gember, komijn, koriander, roze peper,[...]
Bron: allrecipes.nlHollandser kan het bijna niet; varkenslapjes met jus. Wellicht denk jij dan ook aan groenten aan aardappels? Hoewel ik nog maar zelden gekookte aardappels eet,[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlVarkenshaas (1 voor 2 personen) VOOR VULLING: ongekruid varkensgehakt zout peper gedroogde oregano tijm (weinig) knoflook, fijn zongedroogde tomaten uit olie,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 uien 4 tenen knoflook 2 rode paprika's 500 g champignons 1.2 kg magere runderlappen 75 g roomboter 2 el paprikapoeder 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 aubergine (in de lengte in plakken) 1 courgette (in de lengte in plakken) 4 el olijfolie 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 tl paprikapoeder[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 eetlepels tapenade van zongedroogde tomaten 2 eetlepels balsamicoazijn 1 eetlepel olijfolie ½ theelepel paprikapoeder (pikant) 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g biefstuk 1 eetlepel balsamicoazijn 2 bosuitjes (elk in 4 stukken) 1 rode ui (in 8 partjes) 2 theelepels milde paprikapoeder[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 750 g kruimige aardappels 2 grote koolrabi's 4 varkensfiletlapjes ½ eetlepel balsamicoazijn 3 eetlepels olijfolie extra vierge 2 rode[...]
Bron: ah.nlWat fijn als de buurvrouw vraagt of je soms interesse hebt in een boek van Jamie Oliver... natuurlijk! 120 low-budget maaltijden en dit recept zelfs ook nog[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNu ik al bijna 20 jaar m'n eigen potje kook heb ik de meeste recepten aardig onder de knie. Natuurlijk leer je steeds bij, zeker wat betreft 'vreemde keukens',[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 1 pond riblappen 1 ui, grofgehakt 1 teentje knoflook, fijngehakt 1 grote rode peper, zaad eruit 1 kleine groen peper 1 dessertl. komijnzaad 2[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVerbaas je niet dat Jamie het hier heeft over een restje van twee kilo kip; een hele kip weegt niet eens zoveel. Hij heeft het over de kip die je overhoudt na[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl