Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
voor 8 personen 1 lamsbout van 2,5 kg. 1 uitje in plakjes. garnering: een paar takjes verse rozemarijn. zout en versgemalen zwarte peper. Voor de saus: 2[...]
Bron: smulweb.nlHet is toch nog geen winter! De stoofpot van vandaag doet misschien wat winters aan….. en dat met de mooie dagen die voor ons liggen! Maar we glijden zo[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDe peterselie is hard aan het groeien in de tuin. Er is weer genoeg verse voorraad. Het verse groen is gelijk verwerkt in dit gerecht. De ui en de erbij[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlvoor 4 personen 750 gr geschilde aardappelen. 500 gr spruitjes 3 dl melk zout, peper, nootmuskaat 40 gr margarine 30 gr bloem 2 dl bouillon 3 preien 200 gr[...]
Bron: smulweb.nlRunderstoof met pruimen Op momenten dat ik mij moe en uitgeblust voel, ga ik graag in de keuken aan de slag! En dan niet om schoon te maken, maar wel om een[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlBoeuf Bourgignon is Frans voor rund bereid in rode wijn, bij voorkeur een wijn uit de Bourgogne-streek, waar dit gerecht vandaan komt. Vroeger was het[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlIn de herfstvakantie mocht ik in mijn eentje vier dagen naar Ierland. Dit was alweer een hele tijd geleden en het was wel nodig. Al was het maar om mijn Ierse[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlIngrediënten 2 x 500 g rib-runderlappen (in stukken) 2 el bloem 50 g boter 1 rundvleesbouillontablet 3 kruidnagels 1 laurierblaadje 1 el azijn 1 kg[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 600 g rosbief (stuk, op kamertemperatuur) 50 g pistachenoten 3 takjes rozemarijn 50 g pancetta 100 g tutti frutti 4 tl zeezout 2 el[...]
Bron: ah.nlDe Markthal in Rotterdam & goed vlees Inmiddels eet ik alweer zo’n 25 jaar biologisch vlees. Al zal dat bij een restaurant of bij vrienden of familie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIk was foto's aan het uitzoeken op de computer en kwam nog wat gerechten tegen die ik nog niet geplaatst hebt maar wel af en toe terug komen bij ons op het[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlIngrediënten: 1 pond riblappen 1 ui, grofgehakt 1 teentje knoflook, fijngehakt 1 grote rode peper, zaad eruit 1 kleine groen peper 1 dessertl. komijnzaad 2[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe Markthal in Rotterdam & goed vlees Inmiddels eet ik alweer zo’n 25 jaar biologisch vlees. Al zal dat bij een restaurant of bij vrienden of familie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEet het de eerste dag met bijvoorbeeld spruitjes en gekookte aardappelen met de lekkere jus en de andere dag met paddenstoelen en pasta. In Duitsland kocht ik[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 4 karbonades - 4 uien - 30 gram bloem - 40 gram boter - 1 dl bier - 1 dl bouillon - maizena - zout - peper. Bereidingswijze Maak de uien[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 75 gr boter of reuzel, 500 gr sucade-of riblappen (in blokjes), 4 grote uien (gehalveerd in grove ringen), 1 winterwortel (geschrapt, in[...]
Bron: smulweb.nl